CS:GO DPI Ayar Önerisi

Bil_Berk

Kilopat
Merhaba arkadaşlar elimde 3 gün önce aldığım SteelSeries Rival 105 bulunmakta, fakat DPI ayarlarını nasıl ve neye göre ayarlamam gerektiğini bilmiyorum. Mesela CS:GO için ideal DPI ayarı nedir ve neye göre ayarlamam lazım? (DPI fonksiyonları 250-500-1000-1250-1500-1750-2000-4000)
Bir de arkadaşlar fareden mi bilmiyorum ama ben farenin DPI'sını 1250-1500-1750 ayarlarında sanki bu üç DPI'da aynı hızda gibi hissettiriyor acaba normal mi yoksa hissedilmez bir hız mı ya da fare mi bozuk?

Bir de böyle özellikler bulunmakta

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO da daha önemli olan şey ivme yi açmak arkandaki adamı birden vurmak için.

Bahsettiğim dpi'lar çok yakın hissedemeyebilirsin, CS'de uygun sens ve dpi denenerek bulunur sana burda ne tavsiye versek boş olacak, benim şahşi fikrim ne çok çevirmekte zorlanayım ne de çok oynak olsun ikisinin ortasını bulman lazım ben 1,05 sens 1600 dpi oynuyorum bunların yanında raw input ayarıda önemli düşük sens oynayıp raw'ı açabilirsin.
Bu arada mousem g102

O sensivitiyle nasıl oynayabiliyorsun: ? Mouse dönmez bile. İşte kafamın karışan yeri bu insanlar fareyi bir tur döndürerek anca aim çeviriyor fakat benim elim o şekilde gitmiyor.

400 dpi 2.5 sens ile başlayabilirsin CS:GO için ne çok ne azdır. Ben yıllardır oynamak tayım ve bu oyundaki sens olayı kişinin kendinin belirlemesi gerekiyor ne çok ne az hızlı olsun. 400 dpi 1.4 sens oynuyorum ve bana hızlı geliyor bir çok kişi fare çeviremez bu sensde.

Mouse de 400 DPI bulunmamakta. 500 bulunmakta? 500 ise ne yapayım?

Pro oyuncularin hiçbirisi ivme kullanmaz ama arkasindaki adamlari vurabiliyorlar ivme işe yaramiyor
O mouse-mousepad'e bağlı. Mesela ben kötü mouse, kötü mousepad ile 800 DPI, 0.9 Sens, İvme açık oynuyorum. Onların mousepad'i speed mousepad olduğu için hızlı döndürebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…