CS:GO DPI Ayar Önerisi

Ben 1500 DPI 3.50 sensivityde oynuyorum. Sizinkine göre bayağı hızlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1500 DPI 3.50 sensivityde oynuyorum. Sizinkine göre bayağı hızlı.
Herkes kendine göre ayarlamalı tabii ben ortalama oynanan sens aralığını söyledim. MICHU 800 DPI 0.39 sens oynayan oyuncularda mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
İdeal DPI ayarı diyemem ama CS 1.6 & CS:GO için 400-400 tavsiye edebilirim. Şahsen 450-450 kullanıyorum. Size kalmış bir konu. Şahsen DPI'ı hep düşük tutuyorum. CS:GO'da Sensitivity'yi 2.0 kullanıyorum. Eklediğiniz ekran görüntüsündeki diğer ayarları değiştirmenize gerek yok. Benim ayarlarım:

400 DPI - 2 sens ile başla. Oyun içinde bir hedef belirleyip sağa sola hareket ve aynı sırada da o hedefe odaklanmaya devam et. Az geliyor ise arttır ve ya çoksa azalt. Daha sonrasında ise belirlediğin sensi değiştirmeden 2-3 hafta oyna ve ivmeyi sakın açma.

1000 DPI 1.34 sens, raw input kapalı dene istersen. İlk başta hızlı gelebilir ama sonradan alışırsın. Spotlara çok hızlı aim alırsın, preaim/prefire odaklı oynarsan adamı öldürmeme şansın yok.
Tabi entry fragger rolünü seviyor musun bilmiyorum ama
AWP'er isen orantıyı sağlamak için zoom_sensitivity_mouse 1.1 yap.

Siz 0.9 hangı DPI ayarını önerirsiniz? Mouse Logitech G402.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…