lxngboi Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar internetten CS:GO için takım bulma konusunu araştırdığımda, sürekli DreamTeam sitesi öneriliyor ama sanırsam site kapalı. Bunun dışında takım kurmak için Türklerin de kullandığı bir site önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2020
Arkadaşlar internetten CS:GO için takım bulma konusunu araştırdığımda, sürekli DreamTeam sitesi öneriliyor ama sanırsam site kapalı. Bunun dışında takım kurmak için Türklerin de kullandığı bir site önerisi olan var mı?
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 20 Temmuz 2020 #2 Discord sunucuları aracılığı ile takım bulabilirsin.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Temmuz 2020 #3 FACEIT üzerinden arıyorsan, TCL mevcut. Topluluklar bölümünden Turk CS:GO Topluluğu olarak geçiyor.
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 20 Temmuz 2020 #4 Ben de TCL ile buluyorum. Ama genelde MM oynamayı tercih etmiyorlar. Discord sunucuları ve forumlar en iyi seçenek gibi.
Ben de TCL ile buluyorum. Ama genelde MM oynamayı tercih etmiyorlar. Discord sunucuları ve forumlar en iyi seçenek gibi.