Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 5 Mart 2021 #1 Böyle bir şey duydum arkadaşımdan ama anlam veremedim, kullanmak zararlı mı?
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 Drop derken?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #3 Hayır, değil. Sadece rauntlar kısa sürdüğünden maçlar çok sık bitiyor. Bu kadar sık bittiğinde ise maç sonunda drop düşme olasılığı artıyor.
Hayır, değil. Sadece rauntlar kısa sürdüğünden maçlar çok sık bitiyor. Bu kadar sık bittiğinde ise maç sonunda drop düşme olasılığı artıyor.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 5 Mart 2021 #4 Pmagnet dedi: Böyle bir şey duydum arkadaşımdan ama anlam veremedim, kullanmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı yoktur. Serverlar zaten onaylı oluyor. elpx dedi: Drop derken? Genişletmek için tıkla... Eşya/skin düşürme.
Pmagnet dedi: Böyle bir şey duydum arkadaşımdan ama anlam veremedim, kullanmak zararlı mı? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı yoktur. Serverlar zaten onaylı oluyor. elpx dedi: Drop derken? Genişletmek için tıkla... Eşya/skin düşürme.
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 brightosayisamuel dedi: Herhangi bir zararı yoktur. Serverlar zaten onaylı oluyor. Eşya/skin düşürme. Genişletmek için tıkla... Evet o zararlı değil
brightosayisamuel dedi: Herhangi bir zararı yoktur. Serverlar zaten onaylı oluyor. Eşya/skin düşürme. Genişletmek için tıkla... Evet o zararlı değil
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 5 Mart 2021 #6 Böyle bir şey mi varmış?Vay be, yeni öğreniyorum.Birkaç tane sunucu ıp atar mısın?
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #7 pc & laptop dedi: Böyle bir şey mi varmış? Vay be, yeni öğreniyorum. Birkaç tane sunucu IP atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sadece kasa düşürüyorsun. Son düzenleme: 5 Mart 2021
pc & laptop dedi: Böyle bir şey mi varmış? Vay be, yeni öğreniyorum. Birkaç tane sunucu IP atar mısın? Genişletmek için tıkla... Sadece kasa düşürüyorsun.