Az önce izlediğim bir videoda bir sürü hesaptan kasa kasan adam tarafından çıkmış ve son 1 haftadır burada çıkan konular ve sorunlarda bunu doğrular nitelikte. Kısaca şöyle her çarşamba bonuslar ve skin/grafiti çıkarma yenileniyor ama kasalar artık her çıkarttıktan sonra 1 hafta süre başlıyor örneğin pazar saat 12 olsun. Bir sonraki pazara kadar eğer şanslıysan yine 2. kasa çıkartabilirsin fakat bu da daha fazla zorlaştırılmış. Bir sonraki pazar 12'den sonra tekrardan kasa dropun yenileniyor ve ilk kasayı çıkarman kolaylaşıyor. Bu özelliğin yine bayağıdır burada da konusunu gördüğümüz Steam CS:GO envanterime ulaşamıyorum konularını bitiren en son çıkan CS:GO'nun kararlı sürümünde geldiği söyleniyor. Kısaca drop sistemi bu halini aldığını söylüyor ve bana çok mantıklı geldi şahsen. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca eklemek isterim burası çok önemli aslında CS2 duruyulduğunda kasa açma artışı yaşanmıştı ve droplar açılan kasarlardan 3 kat daha azdı. Artık bu sistemle aradaki fark devasa boyutlara çıkabilir. Yani kasa fiyatları yeniden fırlayabilir belli bir yerde.
Ben sana CS:GO'yu yerle bir mi ettin dedim? Ayda yılda bir kasa düşsün diye girdiğim bir oyun, babamın şirketi değil ya Valve. Mesajlarınıza reaksiyon almayı bu kadar takiyorsanız forumu kullanmayın daha iyi.