CS:GO drop sistemi mi değişti?

Dostlar geçen haftaya kadar her zaman level atlayınca grafiti-skin, ortalama 2-5 el sonrasında kasa, 5-10 el sonrasında 2. kasa ve genellikle 25-30 el sonrasında da 3. kasayı atıyordu. Bu Çarşamba'dan sonra yaklaşık 10-15 el attık arkadaşımla, ikimize de kasa atmadı. Sadece Level ödülünü verdi. 10-15 el rekabetçi ve yaklaşık 10 saat civarı Idle sunucuda AFK bıraktım ancak hala 1. kasayı bile atmadı. Normalde bu kadar oynayınca 2. kasayı alıyordum. Araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım, drop sisteminde değişen bir şey mi var? Bu kadar zor düşmesi normal gelmedi bana.

Son düzenleme:
Dediğin gibi bir durum yok, şans işi.

Öyle bir şey hiç yoktu diye biliyorum. Grafiti veya skini level alınca veriyor.

Kasa için net bir drop sistemi hiçbir zaman belirtilmedi.

Hocam 1. kasa kolay düşüyor 2. kasa zor düşüyor 3. bayağı bir zor düşüyor. 3.yü düşürmek için haftada 24 saat civarı oynamanız bile gerekebiliyor bazen.

Dostum bilmediğin konularda bu kadar net konuşman doğru değil. Daha geçen hafta Salı günü 3. kasayı düşürdüm. Söylediğim gibi, çok zor düşüyor ancak düşüyor.

Hocam 1. kasa kolay düşüyor 2. kasa zor düşüyor 3. bayağı bir zor düşüyor. 3.yü düşürmek için haftada 24 saat civarı oynamanız bile gerekebiliyor bazen.

Yalan

Bu benim aktif kullandığım hesap tamam mı? Sürekli oyundayım. Oyunda olmasam bile sürekli sunucularda açık bırakıyorum. İlk kasa hiçbir zaman çarşamba ve perşembe düşmüyor. Aralıksız diyorum bak 2 gün 48 saat hadi sunucudan attığı çıktığı süreleri çık 2 günde 40 saat banko oynanıyor. Ama kasa vermiyor.

Bana her hafta düzenli olarak cuma ve cumartesi veriyor. Bunun dışında 2. kasayı 5-6 haftada 1 kez alabildim.

Senin dediğin gibi 5 10 elde 1 kasa vs saçmalıktan ibarettir. Öyle bir düzen yok. Tamamen random şekilde.

5 senedir bu oyunu oynuyorum, her hafta kasa düşürmek için giriyorum oyuna ve saatlerce oynuyorum. Daha geçen hafta düşürdüm 3. kasayı, öncesinde de birkaç kez düşürmüştüm. Kendi hesabıma düşürdüğüm kasalara adam yalan diyor, komik. Dostum önce okuduğunu anla sonra yorum yap, 5-10 elde bir kasa düşüyordu derken oraya koskocaman "ORTALAMA" yazdım. Ne anlama geldiğini biliyorsundur umarım, genelde bana 5-10 elde ikinci kasayı atıyordu. 3. kasayı ise çok zor attığını, genellikle 25-30 el sonrasında attığını belirttim. Her hafta 25-30 el oynamaya vaktim olmadığı için nadiren bu kadar fazla oynayabiliyorum ve nadiren düşüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam anladım da oyun oynamana bağlı değil işte.

Bak mesela sen dedin ya salı günü 3. kasayı düşürdüm diye. Çarşamba olunca kasa sistemi bence yenilenmiyor. Sana en kolay şekilde 1. kasa salı günü düşecektir diye düşünüyorum. Çünkü kasa düştükten sonra 1 hafta tam 7 gün sonra tekrar yeni kasa kolay şekilde düşüyor.

Tahminim şu yönde %'lik olarak mesela sana salı günü kasa düştü. Bu diğer salı'ya kadar yani 7 gün içerisinde %'lik olarak kasa ihtimalin çok düşük. Tam 7gün +1 dakika sonra yani Diğer salı olduğunda %90-95 oluyor.

Mesela bana düzenli olarak her hafta cuma düşüyor. Çarşamba perşembe oynadıklarım fark etmeksizin.

Dostum 3. kasa Salı günü düştü derken Çarşamba'dan Salı gününe kadar sürekli oynadığımı ve sonrasında düştüğünü kastettim. Yani bayağı bir süre oynayınca düştüğünü anlatmak istedim. Çarşamba gece 03:00 - 05:00 arası drop sistemi yenileniyor. Yenilendiği zaman XP takviyesi alıyorsun, level yerine fareyi götürdüğün zaman yazıyor oradan anlayabilirsin. Yenilendiği andan itibaren oynamaya başlıyorum ve "Genellikle" 2-5 el sonrasında ilk kasa, 2. kasa 10-15 el sonra ve 3. kasa da bayağı bir oynama sonrasında düşüyordu. Tabii ki şans işi, 1. kasa 20 el sonra da düşebilir, 1 el sonra da. Level ödülünü aldıktan sonra 2 el atıp Revolution kasası düşürmüştüm, kasa ilk geldiği zamanlardı ve 300TL'ye satmıştım. Sanırım sadece topluluk sunucularında oynuyorsun, o sebeple geç düşüyor olabilir sana. Ben sadece rekabetçi oynuyordum ve genellikle bu şekilde düşüyordu kasalar. Bu Çarşamba'dan itibaren hiç düşüremeyince drop sistemi değişti sandım, dün geceden beri Idle sunucuda AFK bıraktım ancak hala düşmedi ilk kasa. İlk defa ilk kasayı düşürmek için bu kadar zorlandım, normalde 2. kasa için uğraşıyordum şu an ve muhtemelen çoktan düşmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…