Dostlar geçen haftaya kadar her zaman level atlayınca grafiti-skin, ortalama 2-5 el sonrasında kasa, 5-10 el sonrasında 2. kasa ve genellikle 25-30 el sonrasında da 3. kasayı atıyordu. Bu çarşamba'dan sonra yaklaşık 10-15 el attık arkadaşımla, ikimize de kasa atmadı. Sadece level ödülünü verdi. 10-15 el rekabetçi ve yaklaşık 10 saat civarı idle sunucuda AFK bıraktım ancak hala 1. kasayı bile atmadı. Normalde bu kadar oynayınca 2. kasayı alıyordum. Araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım, drop sisteminde değişen bir şey mi var? Bu kadar zor düşmesi normal gelmedi bana.
Peki dostum, 5 senelik aşırı tecrübeli hesabında 3. kasayı düşürmeye çalışırken iyi eğlenceler.
AFK bırakanlara karşı el altından yeni önlemler aldı Valve, artık AFK bırakan atılıyor, bir kere kesin puan alman lazım ölüm maçında. 100 puan altı drop vermiyor gibi bir şey bile olabilir ama ben sadece AFK bırakıp kasa düşüreni 5-6 aydır görmedim.
Idle sunucu sahibi arkadaşım.
2014 ten beri oynuyorum, son 3/4 senedir benim gözlemlerim;Arkadaş her hafta çarşamba level atlayınca 1 skin grafiti veya kasa verir sonraki haftaya kadar oynadığın herhangi bir maçta şansa bağlı olarak 1 tane daha grafiti skin veya kasa verir haftada en fazla 2 item düşürebilirsin diye biliyorum 5 senedir oynuyorum oyunu.
Haftada 3.kasa hangisi hocam?Öncelikle merhaba arkadaşlar sırf yorum yazmak için 2 yıllık hesaba oturum açtım
Eki Görüntüle 1749703
Buyurun bu benim droplarım kırmızı ile işaretlenenler kasaların düştüğü zamanlar (Oyun içi Drop Saatle random gelen) sarı ile işaretlenen oyunu oynadığım için bana gelen drop (Level atladığım için haftada 1 gelen drop).
Bunun haricinde öncesiyle uğraşmak istemiyorum ama 24'ünde gelen drop tamamiyle 1 günlük AFK bırakmamla idle sunucudan geldi ve aktif olarak son 2 aydır idle sunucularda AFK bırakarak kasa düşürüyorum genelde 1 kasa düşürüp zorlamıyorum ama 2 3 gün aralıksız idle bıraktığımda 2 kasa düşürdüğümde oldu.
Yani arkadaşlar lütfen kafanıza göre sallayarak yorum yazmayın buyurun kanıt
Buda demek oluyorki Haftada 1 yada 2 kasa şansımız var daha öncesinde bundan 6 7 ay önce 3 kasada düşürdüm 1 haftada, haftada 1 yada 2 level up sonucu item yada sticker düşürme imkanımız var.
2014 ten beri oynuyorum, son 3/4 senedir benim gözlemlerim;
Level atlamak: 1/2
Oyun içi drop: 1/2/3 (3 çok nadir oluyor)
Afk idle bir şekilde 3 kasa düşürmüşlüğümde bulunmakta.
Hocam banada çarşamba gününden beri en az 20 saat afk bıraktım ölüm maçı olsun idle sunucular olsun üstüne rekabetçi yoldaş girdim level atlamada grafiti dışı bir şey vermedi bence bir değişiklik var açıklanmasada.Hocam arkadaşlar bilip bilmeden ne atmışlar böyle. Neyse, bende bu hafta afk bile bırakmama rağmen 1. kasayı alamadım. İlk başta Cs Server'leri çöktüğü için gelmedi zannettim de. Server'ler rahat çalışıyor ken bile kasa düşmedi.
Buyur hocam üşenmedim indim
Haftada 3.kasa hangisi hocam?
Hocam 2 haftadır afk bırakmadım oyun içi oynarken denk geldiği için fakat yakın arkadaşım geçen hafta Revolution kasası almış idle sunucudan yine bilginize.Hocam banada çarşamba gününden beri en az 20 saat afk bıraktım ölüm maçı olsun idle sunucular olsun üstüne rekabetçi yoldaş girdim level atlamada grafiti dışı bir şey vermedi bence bir değişiklik var açıklanmasada.
Önerdiğin sunucu var mı hocam düzgün bir sunucu bulamadım ben.Buyur hocam üşenmedim indim
Ama yakın zamanlarda bulamadım 3 düştü sandığım hep passlerden gelen kasalarmış en son 2017 de 3 lü çıkmış bu hesabıma. Bu konuda haklı olabilirsiniz belkide artık 3 kasa atmıyordur, arkadaşlarımın hesabınıda incelemem lazım.
Hocam 2 haftadır afk bırakmadım oyun içi oynarken denk geldiği için fakat yakın arkadaşım geçen hafta Revolution kasası almış idle sunucudan yine bilginize.
Bana her hafta Cumartesi eğer AFK bırakırsam atıyor. İşin ilginç yanı sadece Cumartesi günleri AFK bırakınca kasa veriyor. Diğer günler hiç kasa düşmüyor.AFK bırakanlara karşı el altından yeni önlemler aldı valve, artık afk bırakan atılıyor, bir kere kesin puan alman lazım ölüm maçında. 100 puan altı drop vermiyor gibi bir şey bile olabilir ama ben sadece afk bırakıp kasa düşüreni 5-6 aydır görmedim.
Arkadaş her hafta çarşamba level atlayınca 1 skin grafiti veya kasa verir sonraki haftaya kadar oynadığın herhangi bir maçta şansa bağlı olarak 1 tane daha grafiti skin veya kasa verir haftada en fazla 2 item düşürebilirsin diye biliyorum 5 senedir oynuyorum oyunu.
Hocam arkadaşlar bilip bilmeden ne atmışlar böyle. Neyse, bende bu hafta AFK bile bırakmama rağmen 1. kasayı alamadım. İlk başta CS Server'leri çöktüğü için gelmedi zannettim de. Server'ler rahat çalışıyorken bile kasa düşmedi.
Hocam genellikle rekabetçi maçlardan sonra kasa atıyor. Idle sunucularında deniyorum vermedi bir türlü. 2-3 kısa rekabetçi atınca revolution kasası verdi. Önerim ölüm maçında veya idle sunucusunda AFK bırakmayın düşene kadar rekabetçi girin.Bana her hafta cumartesi eğer AFK bırakırsam atıyor. İşin ilginç yanı sadece cumartesi günleri AFK bırakınca kasa veriyor. Diğer günler hiç kasa düşmüyor.
Kasa düşürme işi eskisine göre gerçekten zor. Geçen sene 2- 5 saat bir sunucu da AFK bırakınca kasa kesin geliyordu. Artık 10 saat boyunca bir sunucuda kalsan bile çoğu zaman kasa vermiyor.