CS:GO drop sistemi mi değişti?

Pazartesinden beri 20saat uzeri oynadim sadece level atlama grafitisi verdi ne kasa ne baska bisi

Çarşamba'dan beri 20 saat oynadım daha ilk kasa düşmedi.

Çarşamba'dan beri toplam 15-20 saat civarı oynadım ve daha ilk kasa bile düşmedi diğer haftalar 2-3 saate ilk kasa düşüyordu. Daha da oynayınca üstüne 2. kasayı da düşürüyordum.

Hocam daha geçen hafta kendim düşürdüm 3. kasayı. Kendi gözlerimle gördüğüm şeye insanların düşmüyor demesi garip geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlışın var haftada Max 2 diyor herhalfe birini sıfırlanmadan düşürdün bu gayet güvenilir YT.

Ben 2gündür oynamaya başladım tekrar. 3 oyundan sonra kasa verdi.

geçen hafta 58 saat oynadım çıkmadı 3.

çarşamba gece 3.30 ta kasa çıkma ihtimali yine 2 oluyo diye biliyorum hocam

Son düzenleme:
Haftada 1 kasa düşer ve çarşamba ile alakası yok. Çarşamba günü haftalık xp kazanımı sıfırlanır. Kasa ise bir önceki kasayi hangi gün düşürmüşsen o gün düşer. Cuma düşürdüysen önündeki Çarşamba günü düşmez 1 hafta sonraki cuma günü düşer. Cuma girmeyi unuttun cumartesi girdin diyelim. Artik cumartesi günleri düşer. Kutu hangi saat düştüyse günün o saatinde düşer veya 2-3 saat sonrasında düşer. Bu koşulları sağladığınızda ister idle sunucuda olun ister ölüm maçı ister rekabetçi farketmez düşer.

Kanka öyle bir şey yok sen herhalde salı günü 2. Kasanı düşürüp diğer haftada 2 kasa düşürdün.

Dostum bu arkadaşı tanıyorum evet güvenilir birisi çoğunlukla doğru konuşuyor ancak bu konuyu yanlış biliyor. İlk sayfadaki yazımda attığım videoya bakarsan o arkadaşta 3 kasa düşürüldüğünü doğruluyor. Söylediğim gibi, ilk defa düşürmedim, daha önce de birkaç kez 3.kasayı düşürmüştüm. Birini sıfırlanmadan düşürmedim, Çarşamba günü sıfırlandıktan sonra oynamaya başladım ve yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün içinde 2 kasayı da düşürdüm. Salı günü arkadaşımla oynarken rekabetçi maç sonu düştü, bende beklemediğim için şaşırmıştım. Daha önce düşen 2 kasayı da açtığım için 3.nün salı günü düştüğüne eminim. Bazı kişiler çok fazla oynarsan çok çok düşük bir ihtimalle 4. kasayı bile attığını söylüyor ancak daha hiç denk gelmedim, çok da inanmıyorum. Kısacası haftada 3 kasa attığına ve 3. kasayı düşürmenin zor olsada mümkün olduğuna eminim.

Açıkçası 5 yıldır bu oynuyorum ve bunu ilk defa sizden duydum. Ben burada kendi tecrübelerime dayanarak yorum yapıyorum, onun bunun dediğiyle değil hocam. Çarşamba günü 03:00 - 04:00 arası hem XP kazanımı sıfırlanır hem de drop sistemi sıfırlanır. Biraz araştırırsanız tonlarca kaynak bulabilirsiniz bunun hakkında.
Kanka öyle bir şey yok sen herhalde salı günü 2. Kasanı düşürüp diğer haftada 2 kasa düşürdün.
Yukarıda yazdıklarıma bakabilirsin dostum.

ben 7 yıldır oyun içindeyim. 5 yıldır trade boost case drop işleriyle uğraşıyorum.
her hesabın drop düşme günü var. hangi gün düşmüşse bir sonraki hafta o gün düşüyor. örnek cuma günü drop alıp sonraki çarşamba drop düştüğünü iddaa ediyorsanız kanııt sunabilir misin?

bendeki her hesabın bir günü var. excellden takip ediyorum. bu sayede günü gelince serverda hızlıca düşürüyorum. uzun süre beklemiyorum. örnek olarak pazartesi drop aldıgım bir hesabın görüntüsü aşağıya bırakıyorum:

sizinde 1 hafta içinde 2-3 kasa düşürmüşlüğünüz var ise bi görsel paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Ya hocam arkadaşlar yorumumu beğennmemişte şu anhaftada 2'den fazla kasa veya grafiti atan hesap ben görmedim sallamış falan diyorlar benim de 5 yıllık tecrubem var oyunda ve oynadığım süre boyunca ikiden fazla drop düştüğünü görmedim tecrübem bunlar 1 hafta boyunca ilki dediğim gibi level atlayınca ikincisinde haftaya çarşambaya kadar herhangi bir sürede oynarsan şansa veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…