caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 13 Mart 2022 #1 Arkadaşlar, mousema sağ tık yapınca yavaşlıyor. Yani mesela CS'de awpde dürbün açıyorum ama dürbün açılana kadar 1 sn falan hareket etmiyor. Sonra ediyor, genelde sağ tık basınca 1 sn bekliyor sonra düzeliyor tekrar. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2022
Arkadaşlar, mousema sağ tık yapınca yavaşlıyor. Yani mesela CS'de awpde dürbün açıyorum ama dürbün açılana kadar 1 sn falan hareket etmiyor. Sonra ediyor, genelde sağ tık basınca 1 sn bekliyor sonra düzeliyor tekrar. Ne yapmam lazım?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.263 Makaleler 2 Çözümler 10 13 Mart 2022 #2 Sistem yeterli mi? Sistemin ne? Artı 0 Eksi
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #3 Farklı bir mouse deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 13 Mart 2022 #4 Leka dedi: Sistem yeterli mi? Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... sistem yetiyo hocam sabit 60 fps alıyorum GMC Denali dedi: Farklı bir mouse deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denedim farklı mouse ile oluyor, ama elim bu mouse alışık ve bu kullandığım daha iyi Artı 0 Eksi
Leka dedi: Sistem yeterli mi? Sistemin ne? Genişletmek için tıkla... sistem yetiyo hocam sabit 60 fps alıyorum GMC Denali dedi: Farklı bir mouse deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denedim farklı mouse ile oluyor, ama elim bu mouse alışık ve bu kullandığım daha iyi
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 caganaydogmus34 dedi: sistem yetiyo hocam sabit 60 fps alıyorum denedim farklı mouse ile oluyor, ama elim bu mouse alışık ve bu kullandığım daha iyi Genişletmek için tıkla... O zaman problem mouseda. Yenisini alın aynı modelin. Son düzenleme: 13 Mart 2022 Artı 0 Eksi
caganaydogmus34 dedi: sistem yetiyo hocam sabit 60 fps alıyorum denedim farklı mouse ile oluyor, ama elim bu mouse alışık ve bu kullandığım daha iyi Genişletmek için tıkla... O zaman problem mouseda. Yenisini alın aynı modelin.