CS:GO düşen kasalar ile fiyatını karşılar mı?

merttslashey

Zeptopat
Daha fazla  
Hocam CS go almayı düşünüyorum,sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar ? Size kaç tane kasa düştü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşılar. Her çarşamba 2 drop atıyor 1'i kasa. Şansına bağlı kasanın fiyatına göre 1-2 ayda ücreti çıkarabilirsin.

Bir süre önce aldım ben de diğer hesabıma CSGO ve düşen kasalardan fiyatını karşıladım hatta üstünü çıkarttım bile.

5-6 aydır oynuyorum ve 25 kasa falan düştü 700 TL falan ediyor daha da artacak CS2 çıkınca. Kesinlikle çıkarır.

Günde kaç maç atmamız gerek kasa düşmesi için tahmini?
Her hafta çarşamba günü sıfırlanır, sıfırlandığında garanti olarak 1 kasa ve de 1 grafiti gelir. Kasalar ortalama 10₺'den başlıyor zaten. Eğer şansınıza iyi kasalardan düşerse 20₺ ile 1500₺ arası değerleri var. Zaten bir iki haftaya garanti olarak çıkıyor parası. Maç olarak bakarsak rekabetçi maç, haftalık sıfırlandıktan sonra 1440+400 TP veriyor 3-4 defa. Zaten 2 drop almış oluyorsunuz 4-5 maçta garanti. En kötü 6 maç diyebiliriz.

Her gün oynamam mı gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…