walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 15 Nisan 2023 #11 kaane dedi: Yani diğer hafta çarşambaya kadar en azından 4-5 maç atmalısınız ki düşsün. Yoksa sıfırlanır o haftanınki boşa gider. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı ya.
kaane dedi: Yani diğer hafta çarşambaya kadar en azından 4-5 maç atmalısınız ki düşsün. Yoksa sıfırlanır o haftanınki boşa gider. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı ya.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Nisan 2023 #12 walterpinkman dedi: Çok pahalı ya. Genişletmek için tıkla... CS2 çıktığında zam gelme ihtimali var direkt dolar bazında. Bu da yansır bize. Şahsen önceden aldım ben ve parası çıktı. Elbette size kalmış.
walterpinkman dedi: Çok pahalı ya. Genişletmek için tıkla... CS2 çıktığında zam gelme ihtimali var direkt dolar bazında. Bu da yansır bize. Şahsen önceden aldım ben ve parası çıktı. Elbette size kalmış.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.628 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #13 walterpinkman dedi: Günde kaç maç atmamız gerek kasa düşmesi için tahmini? Genişletmek için tıkla... Her gün birkaç el girsen düşer. İlla rekabetçi olmasına gerek de yok. İstersen idle sunucularda AFK da bırakabilirsin.
walterpinkman dedi: Günde kaç maç atmamız gerek kasa düşmesi için tahmini? Genişletmek için tıkla... Her gün birkaç el girsen düşer. İlla rekabetçi olmasına gerek de yok. İstersen idle sunucularda AFK da bırakabilirsin.
ChainLee Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #14 merttslashey dedi: Hocam CS:GO almayı düşünüyorum, sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Ben o düşen kasalar sayesinde indirim vakti en kötü 3 oyun aldım. Mafia sayarsan 5 oyun oldu.
merttslashey dedi: Hocam CS:GO almayı düşünüyorum, sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Ben o düşen kasalar sayesinde indirim vakti en kötü 3 oyun aldım. Mafia sayarsan 5 oyun oldu.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 16 Nisan 2023 #15 ChainLee dedi: Ben o düşen kasalar sayesinde indirim vakti en kötü 3 oyun aldım. Mafia sayarsan 5 oyun oldu. Genişletmek için tıkla... Sen aldıgında seçkin ne kadardı?
ChainLee dedi: Ben o düşen kasalar sayesinde indirim vakti en kötü 3 oyun aldım. Mafia sayarsan 5 oyun oldu. Genişletmek için tıkla... Sen aldıgında seçkin ne kadardı?
L Lydranx Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #16 walterpinkman dedi: Her gün oynamam mı gerekir ? Genişletmek için tıkla... İdle serverlerde afk bırakabilirsiniz.
walterpinkman dedi: Her gün oynamam mı gerekir ? Genişletmek için tıkla... İdle serverlerde afk bırakabilirsiniz.
riseisback Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Nisan 2023 #17 merttslashey dedi: Hocam CS go almayı düşünüyorum,sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar ? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Hocam 600 TL envanter dizdim sadece çıkan kasalarla.
merttslashey dedi: Hocam CS go almayı düşünüyorum,sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar ? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Hocam 600 TL envanter dizdim sadece çıkan kasalarla.
nihaserme Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #18 merttslashey dedi: Hocam CS:GO almayı düşünüyorum, sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Evet kanka. 1,5 ay kadar önce aldım karşıladı. 2 haftadır da kasa düşürmeye girmiyorum. Kenarda duruyor.
merttslashey dedi: Hocam CS:GO almayı düşünüyorum, sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Evet kanka. 1,5 ay kadar önce aldım karşıladı. 2 haftadır da kasa düşürmeye girmiyorum. Kenarda duruyor.
B Bülent Berk Uğur Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #19 merttslashey dedi: Hocam CS go almayı düşünüyorum,sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar ? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Hocam yani şuan hesapta 22 sandığım var afk.bırakıp çıkarıyom kasayı hepsi de şuan en az 16 17 tl ediyor rahat rahat çıkar yani parası
merttslashey dedi: Hocam CS go almayı düşünüyorum,sizce verdiğim parayı karşılar mı çıkan kasalar ? Size kaç tane kasa düştü? Genişletmek için tıkla... Hocam yani şuan hesapta 22 sandığım var afk.bırakıp çıkarıyom kasayı hepsi de şuan en az 16 17 tl ediyor rahat rahat çıkar yani parası
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #20 Hadesmane dedi: CS:GO ücretsiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümde özellikler kısıtlı ve kasa gibi öğeleri düşüremiyorsunuz.
Hadesmane dedi: CS:GO ücretsiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz sürümde özellikler kısıtlı ve kasa gibi öğeleri düşüremiyorsunuz.