CS:GO düşük akıcılık

Bariso

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Youtube Channel Marketing
Merhaba, monitörüm 60Hz ve CS:GO oyununu 60FPS'e sabitliyorum. Normalde 60FPS çok daha akıcı olurken CS:GO'da bu akıcılığı alamıyorum. CS:GO akıcılığın önemli olduğu bir oyun, bu bana biraz engel oluyor. Dikey senkronizasyonu açınca görüntü çok daha akıcı oluyor fakat mouse tepkime süresi çok artıyor. Alternatif bir çözüm yöntemi bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

121 FPS sabitlemeniz önerimdir. Hem tepkisellik hem de akıcılık artar ani düşüşlerde 60'ın altına nadir düşeceği için FPS düşüşü pek hissedilmez.
Hocam fps i yüksek değerlere sabitlediğimdede aynı problem mevcut.
60 sabitlemeyin, max 240 sabitleyin. Dikey senkronizasyonu kapatın gecikme süresini arttırır. Yüksek kare değerlerinde yırtılmalar görünmüyor, 144 olunca biraz belli oluyor lâkin 240 civarları olunca hiçbir şekilde göremezsiniz.
Yüksek değerlerdede aynı durum mevcut. Dikey senkronizasyon kapalı.Gecikme süresini arttırdığı için kullanmıyorum ama açınca çok daha akııc bir görüntü oluyor.

Bende aynı sorundan muzdaribim. Monitörüm 75 Hertz ama ister 75 fps alayım ister 400, diğer oyunlar kadar akıcı olmuyor. R6:S'te 100 ile 200 arasında bir FPS değerine sahibim, oyun yağ gibi akıyor. Forza Horizon 4'te 75 ile 120 fps arasında bir FPS'e sahibim, yağ gibi akıyor bir tek CS:GO'da akıcı değil.

Hocam FPS'i yüksek değerlere sabitlediğimdede aynı problem mevcut.

Yüksek değerlerdede aynı durum mevcut. Dikey senkronizasyon kapalı. Gecikme süresini arttırdığı için kullanmıyorum ama açınca çok daha akııc bir görüntü oluyor.

Bende aynı sorundan muzdaribim. Monitörüm 75 Hertz ama ister 75 FPS alayım ister 400, diğer oyunlar kadar akıcı olmuyor. R6: S'te 100 ile 200 arasında bir FPS değerine sahibim, oyun yağ gibi akıyor. Forza Horizon 4'te 75 ile 120 FPS arasında bir FPS'e sahibim, yağ gibi akıyor bir tek CS:GO'da akıcı değil.

Düşük çözünürlükte oynuyorsanız %1 ‰1 FPS değerleriniz düşük olabilir işlemci darboğazından kaynaklı.

Düşük çözünürlükte oynuyorsanız %1 ‰1 FPS değerleriniz düşük olabilir işlemci darboğazından kaynaklı.
laptopumda bulunan grafik kartı basit bir kart hocam,mx350. İşlemcimde intel i5 1135g7. Darboğaz yapacağını sanmıyorum. Araştırdım bu sorunu yaşayanlar varmış. Mesela başka bir oyunda 60fps akıcı fakat cs go da öyle değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı