CS:GO Düşük Ayarlarda Yüzde Kaç CPU ve Kaç GB RAM Kullanır?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar CS:GO oynamak istiyorum fakat sistemim çok fazla FPS veremeyeceği için 60 FPS'ye sabitlemek istiyorum. Bu değerde oynasam en düşükte en fazla kaç GB RAM? % kaç CPU kullanır?

Arkadaşlar CS:GO oynamak istiyorum fakat sistemim çok fazla FPS veremeyeceği için 60 FPS'ye sabitlemek istiyorum. Bu değerde oynasam en düşükte en fazla kaç GB RAM? % kaç CPU kullanır?

Sisteminiz AMD Ryzen 5 3600 - GT 730 ekran kartı FPS ise yükselebilir CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Deneyip bakın olmadı kayıt defterinden FPS artırmanın yolları var ona bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ram kullanımı benim bilgisayarımda %40 - %50 arası oluyor ama cpu kullanımı %5 - %10 arası neden bilmiyorum (değerlere Xbox Game Bar ile baktım)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ram kullanımı benim bilgisayarımda %40 - %50 arası oluyor ama cpu kullanımı %5 - %10 arası neden bilmiyorum (değerlere Xbox Game Bar ile baktım)
Arka planda çok fazla şey açıksa kullanır. Görev yöneticisinden gereksizleri kapatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…