CS:GO Düşük FPS Sorunu

Valla bu bilgiyle biraz zor bilirler. Sistem ne sıcaklıklar nasıl? Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Bunların kontrolü yapıldı mı? En başta bunlar kontrol edilmeli ve bilgi verilmeli. Oyun kasıyor diyip çözüme ulaşmak zor.
Sistem sıcaklığına bakmadım, soğutucu kullanıyorum. Ama laptopu aldığımdan beri yani 3 yıldır içini açıp temizlemedim. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.

Sıkıntı bence sıcaklık. 3 yıldır temizlenmeyen bir ''laptop'' var. Masaüstü olsa bile tozdan görünmez o :D. Her ay temizlik yaparım, komple söker takarım herşeyi. Macun bile yenilemediniz anladığım kadarıyla. Ekran kartı ve işlemciye güzel bir macun gerekir. Bakkal arası bilgisayarcılarda yaptırmamanı tavsiye ederim. Macun olarak Zalman STG2 öneririm. Dereceye standart macunlara göre en az 5-6 derece farkettirir. Şahsen kendim kullanıyorum, hava soğutma ile 45 derece max :)

Oyun ayarları eskisi gibi mi bir kontrol et.

Sıkıntı bence sıcaklık. 3 yıldır temizlenmeyen bir ''laptop'' var. Masaüstü olsa bile tozdan görünmez o :D. Her ay temizlik yaparım, komple söker takarım herşeyi. Macun bile yenilemediniz anladığım kadarıyla. Ekran kartı ve işlemciye güzel bir macun gerekir. Bakkal arası bilgisayarcılarda yaptırmamanı tavsiye ederim. Macun olarak Zalman STG2 öneririm. Dereceye standart macunlara göre en az 5-6 derece farkettirir. Şahsen kendim kullanıyorum, hava soğutma ile 45 derece max :)

Oyun ayarları eskisi gibi mi bir kontrol et.
Ama dün gayet iyi çalışan oyun neden bugün kasmaya başladı? Sıcaklıkla alakası olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklıkla ilgisi olsa son 1 yıldır bu problemi yaşardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı