CS:GO düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Merhabalar, birkaç gün önce oyuna girdiğimde her şey normaldi ama bugün arkadaşlarımla konuşurken bir arkadaşım FPS düşüklüğünden şikayet etti. Ben de merak edip oyuna girdim. Menüde bile 100-110 FPS'den 30-40'a düşmüş. Güncellemeden falan mı oldu diye merak ettip, YouTube'da baktım ama bir video bulamadım. Başka böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlatma seçenekleri ile alakası yok dostum, CS:GO menüsünde 115-119 arası FPS alman gerekir. Ekran kartı güncellemesi, Windows updatelerini mutlaka kontrol et. Görev yöneticisinden sistemi tüketen herhangi bir uygulama var mı, bunu da muhakkak kontrol et. Son olarak dosya bütünlüğünü doğrula dostum.

Az önce bilgisayarı temizleme kararı aldım ve sıcaklık değerlerine bakmak istedim. Masaüstünde 100 dereceye ulaştığını gördüm. En kısa sürede bir termal macun alıp temizliyeceğim bilgisayarı. Ama şöyle bir durum var daha öncede bilgisayar baya ısınıyordu neden şimdi fps düştü anlamıyorum. -noubershader ve -high hiçbir fark etmiyor. Hatta -noubershader 5-6 fps bile düşürüyor. Hiçbir güncellemede yok. Sanırım en mantıklısı bilgisayarı temizlemek.

-Noubershader kodunu eski bir Intel model ekran kartınız yoksa sakın ama sakın yazmayın, FPS'niz ağlar. Arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış, sadece -High kodunu yazabilirsiniz o da işlemcinizin oyuna daha çok yüklenmesini sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…