Çözüldü CS:GO düşük FPS ve donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jodiest

Megapat
Daha fazla  
Ben CS:GO'yu oynuyordum, çok rahat donma dahi yoktu ama bir gün CS:GO'ya girdim ve oyunda adım bile atamıyorum. İnanılmaz drop var. Drop az kalır ama oyun donuyor resmen. 30 saniyede bir adım atıyorum. Oyunu silip yeniden yüklememe gerek var mıdır ? Bu arada ping'de sıkıntı yok 90-80 arası.

Çözüm
Geç de olsa durumu garip bir şekide çözdüm :melek: Tabii ki korsana karşıyız ama ben zaten CS:GO'yu satın aldım sıkıntı yok. Korsanda da aynı sıkıntı oluyor mu diye girdim(yükledim).Sorun yoktu sonra tekrar orijinal CS:GO'ya girdim ve sorun çözülmüştü. Neden bilmiyorum ama CS:GO ne zaman hata, yönetici çalışmayı durdurdu vs. gibi hatalar verse korsanda bir el atıyorum ve bir baktım orijinal CS:GO'daki problem gitmiş. Çok garip.
Geç de olsa durumu garip bir şekide çözdüm :melek: Tabii ki korsana karşıyız ama ben zaten CS:GO'yu satın aldım sıkıntı yok. Korsanda da aynı sıkıntı oluyor mu diye girdim(yükledim).Sorun yoktu sonra tekrar orijinal CS:GO'ya girdim ve sorun çözülmüştü. Neden bilmiyorum ama CS:GO ne zaman hata, yönetici çalışmayı durdurdu vs. gibi hatalar verse korsanda bir el atıyorum ve bir baktım orijinal CS:GO'daki problem gitmiş. Çok garip.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı