CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

EdoMeister

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim imzamdaki gibi, buna rağmen en düşük ayarlar veya en yüksek ayarlarda 40-60 FPS arası geziyor.

Not: FPS_MAX 0 yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu deneyin. Olmazsa tekrar yazın.

Teşekkürler deneyip tekrardan döneceğim.

Şu adımları izle:
1.Adım: Bilgisayarıma sağ tıkla, Özellikler de. Böyle bir menü açılacak.

1587576292631.png

Gösterdiğim yere tıkla. Sonra,

1587576359180.png

Kutucuğu işaretle ve bilgisayarını yeniden başlat.

1587576428403.png

Tamamdır.

Dosya Ekleri

• 1587576335252.png
    1587576335252.png
    410,1 KB · Görüntüleme: 48
Bir şey soracağım yeni bir PC alacağım ve bütçem ikinci RAM'e yetmediği için tek bir tane 8 GB RAM kullanacağım yaklaşık bir ay FPS'de çok fark olur mu?

Bende aynı durumu yaşadım şu anda elimde 1 adet 8 GB RAM var yakında bende alacağım. Çünki artık yeni çıkan oyunlar neredeyse hepsi 16 GB RAM gerektiriyor, imkanınız varsa alın derim.

Zaten dediğim gibi en fazla 8 GB RAM bir ay idare etmesi yeterli benim de sorum 1 ay idare eder mi? Çünkü şu anlık bütçem yetmedi.

Eğer AAA oyunları ultra ayarlarda oynamak gibi bir takıntınız veya aynı anda render yapmak bir taraftan da Photoshop ile uğraşmak gibi bir şeye ihtiyaç duymuyorsanız sizi idare eder.

Arkadaşlar FPS galiba düzeldi ama örneğin dust 2 Deatmatch'e girdiğimde en sonda takım seçeceğimiz yere girecekken siyah ekran verip oyundan atıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı