CS:GO Düşük FPS'nin Sebebi Darboğaz Olabilir mi?

TaeTakemi

Decapat
Merhaba 6750XT ve AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var. 1080p 60Hz de oynuyorum. Cyberpunk 2077 veya RDR2 gibi oyunlarda en ultrada bile yüksek FPS alırken bu iş CS:GO'da 100-300 arası oluyor. Sebebi darboğazdan mıdır? Ekranım da ara sıra siyah oluyor saniyelik yazmadığım bir şey olursa yazabilirim.

300 Fps ile 60 hz oynamak can sıkmıyor mu hocam?

300 FPS ile 60 Hz oynamak can sıkmıyor mu hocam?

Hocam haklısınız fakat bir cevaba ulaşmam gerekiyordu en son aklıma forum açmak geldi eğer sorun BIOS'ta veya ekran kartındaysa boş yere monitör almış olacaktım şimdi birkaç forum okudum ekran kartım kullanımım Cyberpunk ve RDR2 de bile en fazla 65 oluyor

Bu şey değil mi parayı kasaya basıp monitöre para ayırmamak arkadaşım yapmıştı telefonunu monitör olarak kullanıyordu bir ara.
Aslında oyun için toplanan bir sistemde en önemlisi monitördür. Çünkü ne kadar iyi bir sistem olursa olsun monitörün izin verdiği FPS'i ve görüntü kalitesini görebilirsin.

Aslında oyun için toplanan bir sistemde en önemlisi monitördür. Çünkü ne kadar iyi bir sistem olursa olsun monitörün izin verdiği FPS'i ve görüntü kalitesini görebilirsin.

Ben o zaman 8K 960 Hz TV alayım bir de Trendyol'dan 1500 TL'ye i9'lu PC alayım 500000 FPS oynarım oyunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…