CS:GO Düşük RAM Kullanımı

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Önceden 4 GB RAM'im vardı bugün 8 GB taktım ama CS:GO'da 3.5-4 GB kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim?

Not: Biraz araştırdım ve şu iki komudu buldum ama işe yaramadılar;
-Heapsize 4194304.
-Maxmem=8192.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RAM'i ekran kartı gibi düşünmeyin, siz boyutu artırdığınız için 4 GB yerine 8 GB kullanıldığında RAM artık daha az kullanılır. RAM kullanımı ne kadar az ise o kadar iyidir.

Bildiğim kadarıyla oyun ne kadar RAM e ihtiyaç duyuyorsa o kadarını kullanır. Yani sen 32 GB RAM de taksan oyun yine 3-4 GB kullanır. Ben böyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

RAM'in ne kadar kullanıldığı performansı etkilemez, RAM fazlaysa gerektiği kadar kullanılır.

Ben dropları önlesin diye 8GB aldım ama hiçbir değişiklik olmadı boşuna mı aldım şimdi ben bunu ?
Droplar hard diskinizden, işlemcinin yetersizliginden hatta internet bağlantınızdan bile olabilir bunu sadece ram e bağlamamak gerek.

Ben dropları önlesin diye 8GB aldım ama hiçbir değişiklik olmadı boşuna mı aldım şimdi ben bunu ?
Yük binerse arkada program açılırsa drop yemeden oynarsın ve sistem zorlanmaz 3 4 gb kullanıyor değil mi? Bu demek oluyor ki kalan 4 gb sisten için kullanılacak ama eski haliyle 300 400 mb boşta kalacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…