Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #1 Bugün haftalık ödülden eşya düştü oyun içi gözüküyor ama.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 22 Eylül 2021 #2 Steam envanterinizde gözüküyor mu?
ZvS Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşikten mezara talebe 22 Eylül 2021 #3 Oyundan çıkıp tekrar girin. Olmuyorsa bilgisayarı yeniden başlat yapın. İllaki gelecektir
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #4 Steam hesabınıza hiç para yatırdınız mı?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #5 Kiznaiver dedi: Steam hesabınıza hiç para yatırdınız mı? Yatırdım. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için.
Kiznaiver dedi: Steam hesabınıza hiç para yatırdınız mı? Yatırdım. Genişletmek için tıkla... Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #6 Zyplux dedi: Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için. Genişletmek için tıkla... Oyundan çık gir yapmayı dene olmazsa Steam hesabından çık gir yap.
Zyplux dedi: Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için. Genişletmek için tıkla... Oyundan çık gir yapmayı dene olmazsa Steam hesabından çık gir yap.
ZvS Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşikten mezara talebe 22 Eylül 2021 #7 Zyplux dedi: Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için. Genişletmek için tıkla... Çözümü gelecekte sorun yaşayanlar için paylaşır mısınız
Zyplux dedi: Sorun düzeldi 10 dk sonra teşekkürler yazanlar için. Genişletmek için tıkla... Çözümü gelecekte sorun yaşayanlar için paylaşır mısınız
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #8 ZvS dedi: Çözümü gelecekte sorun yaşayanlar için paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Vallaha çözüm beklemek 15 dk sonra gözüktü bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyor güncellemede geldi bugün.
ZvS dedi: Çözümü gelecekte sorun yaşayanlar için paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Vallaha çözüm beklemek 15 dk sonra gözüktü bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyor güncellemede geldi bugün.
DOKUWAN Yoctopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #9 Merhabalar, CS:GO'da kasa düşürdüm. Oyun envanterinde gözükmüyor. Steam envanterinde de gözükmüyor. Steam'e hiç para yatırmadım acaba bundan dolayı mı gözükmüyor bilen varsa bir yardım edebilir mi?
Merhabalar, CS:GO'da kasa düşürdüm. Oyun envanterinde gözükmüyor. Steam envanterinde de gözükmüyor. Steam'e hiç para yatırmadım acaba bundan dolayı mı gözükmüyor bilen varsa bir yardım edebilir mi?