Nusun Hectopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 339 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar CS:GO'ya giriyorum map açılırken durduk yere atıyor hata vermeden bazen ise oyundayken atıyor. Oynu silip yükledim düzelmedi
Arkadaşlar CS:GO'ya giriyorum map açılırken durduk yere atıyor hata vermeden bazen ise oyundayken atıyor. Oynu silip yükledim düzelmedi
Çözüm Nusun 24 Mayıs 2023 AMD Ryzen 5 4650G APU sistem. Düzenleme yapayım hem C disk de hem de D disk de Steam yüklü 1 tanesi ful dolmasın diye öyle yaptım. Düzelde CFG'yi sildim.
AMD Ryzen 5 4650G APU sistem. Düzenleme yapayım hem C disk de hem de D disk de Steam yüklü 1 tanesi ful dolmasın diye öyle yaptım. Düzelde CFG'yi sildim.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.568 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 24 Mayıs 2023 #2 Nusun dedi: Arkadaşlar CS:GO'ya giriyorum map açılırken durduk yere atıyor hata vermeden bazen ise oyundayken atıyor. Oynu silip yükledim düzelmedi Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yazar mısınız? Artı 0 Eksi
Nusun dedi: Arkadaşlar CS:GO'ya giriyorum map açılırken durduk yere atıyor hata vermeden bazen ise oyundayken atıyor. Oynu silip yükledim düzelmedi Genişletmek için tıkla... Sisteminizi yazar mısınız?
KS KS Nusun Hectopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 339 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #3 AMD Ryzen 5 4650G APU sistem. Düzenleme yapayım hem C disk de hem de D disk de Steam yüklü 1 tanesi ful dolmasın diye öyle yaptım. Düzelde CFG'yi sildim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
AMD Ryzen 5 4650G APU sistem. Düzenleme yapayım hem C disk de hem de D disk de Steam yüklü 1 tanesi ful dolmasın diye öyle yaptım. Düzelde CFG'yi sildim.