Ö Ömer Pazoğlu Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #1 Dün gece mg2 ve 61 zaferim vardı. Sabah uyandığımda ise 37 win'e düşmüş ve rütbesiz bir şekilde gözüküyordu. Oyuna girdim ve yüksek kill ile birinci olup kazandık. Fakat bu sefer beni nova 3'e attı. Bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2016
Dün gece mg2 ve 61 zaferim vardı. Sabah uyandığımda ise 37 win'e düşmüş ve rütbesiz bir şekilde gözüküyordu. Oyuna girdim ve yüksek kill ile birinci olup kazandık. Fakat bu sefer beni nova 3'e attı. Bunun sebebi nedir?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2016 #2 Bu gibi durumlarda destek birimi ile iletişime geçin. Zira bizim yapabilecek pek bir şeyimiz olmayabiliyor.
Bu gibi durumlarda destek birimi ile iletişime geçin. Zira bizim yapabilecek pek bir şeyimiz olmayabiliyor.
1 100049 Megapat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 130 Makaleler 1 2 Nisan 2016 #3 Sürekli birlikte maça girdiğiniz biri VAC BAN yemiş galiba. Böyle bir durum yoksa Steam Support ile iletişime geçin.
Sürekli birlikte maça girdiğiniz biri VAC BAN yemiş galiba. Böyle bir durum yoksa Steam Support ile iletişime geçin.