Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Steam desteğe yaz haklıysan açarlar. Buradaki insanların yardım edeceği bir durum değil.

VAC ban oynayışla verilmez. Oynanışa göre ban yersen bu Overwatch olur. VAC sadece sistemsel dosyalara göre ban atar.
Ben yeniden hesap açıp csgo aldım tekrar vac yemekten korkuyorum eve gidince oyun dosyalarını doğrulayacam

Hocam neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Steam desteğe yaz haklıysan açarlar. Buradaki insanların yardım edeceği bir durum değil.
Dostum birşeyi kanıtlamaya çalışmıyorum?

Pro oyuncular Matchmaking mi girermiş yav şaşırdım.
reis faceitte oynuyordum sarmadı çok o yüzden reko oynuyorum ama tekrar vac yemekten korkuyorum

Pro oyuncular Matchmaking mi girermiş yav şaşırdım.
ve rankta kasıyordum o yüzden

Bu konuda sadece size Steam Destek yardım edebilir. Başka kimse yardım edemez. Ama bir hata sonucu VAC atıldıysa mutlaka kaldırırlar.
Reis ben yeni hesap açıp csgoyu gene satın aldım vac yermiyim tekrar acaba oyun dosyalarını doğrulayacam

Son düzenleme:
Görselde kocaman oyun yasaklanması yazıyor. Overwatch tarafından oyun yasaklanması verilmiş yani.

Overwatch yasaklamasına itiraz edebilir miyim?

Hayır. Overwatch yasaklamalarına itiraz edilemez veya bunlar Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Yasaklamaları sadece Müffettişler bir suç için hemfikir olduğunda verdiğimizden, verilen yasağın doğruluğundan oldukça eminiz. Vakayı izleyen Müfettişlerden biri bile hemfikir olmazsa Şüpheli’ye herhangi bir yasaklama uygulanmaz.

insandışı vuruşlarım var o yüzden VAC yediğimi düşünüyorum.

VAC sistemi sizin oyun performansınıza göre çalışmıyor. Bu dediğinizle hiçbir alakası yok yani.

Peki reis ben yeni hesap açtım ve csgo satın aldım hesaba başka telefon numarası ekledim gene vac ban yermiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…