CS:GO Dust 2 değişimi

Hile açmadım desem inanicaksaniz eğer evet açmadım inanmayacaksaniz dememe gerek yok hesap banli olmasa yine gider at gibi alırdım bu operasyonunda.
Başka bir oyunda hile açıyorsan o program CS:GO'dan yasaklanmana neden olmuş olabilir. Değilse Steam destek yardımcı olacaktır.

Başka bir oyunda hile açıyorsan o program CS:GO'dan yasaklanmana neden olmuş olabilir. Değilse Steam destek yardımcı olacaktır.

Bayağı yardımci oldular biliyor musun yardım talebiniz VAC ekibine iletilecektir hep klasik bot mesajları sonunda VAC konusunda bir daha geri donmeyeceklerini bildirdiler sağ olsunlar.

Bayağı yardımci oldular biliyor musun yardım talebiniz VAC ekibine iletilecektir hep klasik bot mesajları sonunda VAC konusunda bir daha geri donmeyeceklerini bildirdiler sağ olsunlar.
Kötü olmuş. CS:GO bu yönden de oldukça zayıf maalesef. Sonra neden Valorant oynuyorsunuz diyorlar.

VAC ban haksız yere yenmiyor. Overwatch ban çok nadir bir şekilde haksız atılabilir, haksızsa kaldırılır.

VAC ban haksız yere yenmiyor. Overwatch ban çok nadir bir şekilde haksız atılabilir, haksızsa kaldırılır.

Overwatch değil VAC rekabetçi maçlarım da zaten hep hile geliyordu 10 maçın 9'u 5 kilin altındaydı zaten 77 gün oldu ban yiyeli 77 gündür üzüntüden çıkamıyorum

Hileyi kendileri satarak ne kadar para kazanabilirler ki? Adamlar zaten Steam'in sahibi; neden böyle bir şey yapsınlar? Tutarsız bir iddia olmuş.

Satar ya da satmaz sonuçta İddia fakat göz yumduğu ortada bu siteleri kapatacak güce de sahip fakat uğraşmıyolar. Çünkü hileyle oynayan sayısı normal oynayandan daha fazla nerdeyse bu da Valve'nin hile satmasından bir farkı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…