Yani bir şey demeyim demeyim diyorum da adamlar hile ile uğraşacakları yerde harita değiştiriyorlar. Tamam kötü değil, güzel de şu hile işine bir el atsalar.
Bayağı yardımci oldular biliyor musun yardım talebiniz VAC ekibine iletilecektir hep klasik bot mesajları sonunda VAC konusunda bir daha geri donmeyeceklerini bildirdiler sağ olsunlar.
Bayağı yardımci oldular biliyor musun yardım talebiniz VAC ekibine iletilecektir hep klasik bot mesajları sonunda VAC konusunda bir daha geri donmeyeceklerini bildirdiler sağ olsunlar.
Overwatch değil VAC rekabetçi maçlarım da zaten hep hile geliyordu 10 maçın 9'u 5 kilin altındaydı zaten 77 gün oldu ban yiyeli 77 gündür üzüntüden çıkamıyorum
Satar ya da satmaz sonuçta İddia fakat göz yumduğu ortada bu siteleri kapatacak güce de sahip fakat uğraşmıyolar. Çünkü hileyle oynayan sayısı normal oynayandan daha fazla nerdeyse bu da Valve'nin hile satmasından bir farkı kalmıyor.