rushwq Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 snageX dedi: Dust 2 dosyalarınız bozuk olabilir, oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Başlatma seçeneklerine -high yazabilirsiniz ve görev yöneticisine girip, ayrıntılardan CS:GO'ya sağ tık atarak benzeşmeyi ayarla kısmından CPU0 tikini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğruladım ama yine aynı sorun.
snageX dedi: Dust 2 dosyalarınız bozuk olabilir, oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz. Başlatma seçeneklerine -high yazabilirsiniz ve görev yöneticisine girip, ayrıntılardan CS:GO'ya sağ tık atarak benzeşmeyi ayarla kısmından CPU0 tikini kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğruladım ama yine aynı sorun.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 rushwq dedi: Doğruladım ama yine aynı sorun. Genişletmek için tıkla... O halde oyunu tamamen silerek tekrar denemek kalıyor geriye.
rushwq dedi: Doğruladım ama yine aynı sorun. Genişletmek için tıkla... O halde oyunu tamamen silerek tekrar denemek kalıyor geriye.
rushwq Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #13 snageX dedi: O halde oyunu tamamen silerek tekrar denemek kalıyor geriye. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmezse ne yapacağım?
snageX dedi: O halde oyunu tamamen silerek tekrar denemek kalıyor geriye. Genişletmek için tıkla... Yine düzelmezse ne yapacağım?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #14 rushwq dedi: Yine düzelmezse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınızı değiştirebilirsiniz, CFG dosyası deneyebilirsiniz.
rushwq dedi: Yine düzelmezse ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverınızı değiştirebilirsiniz, CFG dosyası deneyebilirsiniz.
rushwq Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #15 snageX dedi: Ekran kartı driverınızı değiştirebilirsiniz, CFG dosyası deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan tekrar indiriyorum kendi cfg im olmadan deneyeceğim.
snageX dedi: Ekran kartı driverınızı değiştirebilirsiniz, CFG dosyası deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan tekrar indiriyorum kendi cfg im olmadan deneyeceğim.