SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.119 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Eylül 2023 #11 Gaming_10 dedi: Pardon unutmuşum, asıl sormam gereken şey CS:GO Prime alınır mı diye sormam lazımdı. Bu 1000 kere sorulmasına rağmen gayet güzel cevap alıyordu aynı konular Genişletmek için tıkla... Anlamadım şimdi herkesin açtığı konulara tepkini belirtip anonim bir forumda haklı olmaya mı çalışıyorsun? Buradan anlatım istemek yerine YouTube'a istediğin Lineup'u İngilizce yazman yeterli. CS Prime alınır mı? Gibi sorular her konuda farklı ve kişisel oluyor. Herkes derdini farklı şekilde anlatıyor ve çözüme kavuşturuluyorlar.
Gaming_10 dedi: Pardon unutmuşum, asıl sormam gereken şey CS:GO Prime alınır mı diye sormam lazımdı. Bu 1000 kere sorulmasına rağmen gayet güzel cevap alıyordu aynı konular Genişletmek için tıkla... Anlamadım şimdi herkesin açtığı konulara tepkini belirtip anonim bir forumda haklı olmaya mı çalışıyorsun? Buradan anlatım istemek yerine YouTube'a istediğin Lineup'u İngilizce yazman yeterli. CS Prime alınır mı? Gibi sorular her konuda farklı ve kişisel oluyor. Herkes derdini farklı şekilde anlatıyor ve çözüme kavuşturuluyorlar.
G Gaming_10 Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 28 2 Eylül 2023 #12 Rub dedi: Çünkü sorulacak şeyler değil anlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim biraz sonra hemen Prime alınır mı? Paramı çıkarır mıyım diye konu açacağım. Böylelikle sizlerin beğenisini kazanıp, övgülerinizi almış olacağım xd
Rub dedi: Çünkü sorulacak şeyler değil anlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Özür dilerim biraz sonra hemen Prime alınır mı? Paramı çıkarır mıyım diye konu açacağım. Böylelikle sizlerin beğenisini kazanıp, övgülerinizi almış olacağım xd
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #13 Gaming_10 dedi: Özür dilerim biraz sonra hemen Prime alınır mı? Paramı çıkarır mıyım diye konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam.. Sizce de biraz gereksiz değil mi? Onlarca konu var böyle.
Gaming_10 dedi: Özür dilerim biraz sonra hemen Prime alınır mı? Paramı çıkarır mıyım diye konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam.. Sizce de biraz gereksiz değil mi? Onlarca konu var böyle.