CS:GO DUST2'deki Uzaktaki Binaların Çizgisi Gözüküyor

Yer
İstanbul/Ataşehir
Bağlantıyı verdiğim yerdeki fotoğrafta bina ortalarında falan sanırım birleşim yerleri olduğu için, bir ince siyah çizgi gözüküyor. Ama haritadaki belli yerlerde.
Bu normal midir? Özellikle Pit'in oradaki binada mesela. MSAA kapalı, bundan olabilir mi?
Ayrıca bağlantıyı verdiğim site güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf bana normal geldi. Monitörünüzde bir sorun olmasın?

Hocam ceza yemiştim o yüzden geciktim, kusura bakmayın.
Şu videodaki 3:25 dakikasında pitin oradaki binanın orada bahsettiğim durum oluşuyor.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Bu grafik ayarları düşük olduğu vakit olan bir şey. Gayet normal aslında, sizce de öyle değil mi?
Tam olarak yaşadığım durum budur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Harita ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Diğer haritalarda da aynı durum oluyorsa orasını bilemem.

Harita ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Diğer haritalarda da aynı durum oluyorsa orasını bilemem.

Hocam bu daha evvelde vardı, fakat dikkatimi çekti sadece. Ayrıca bu tarz videolarda da var, o açıdan oyun kaynaklı olduğu bariz belli oluyor.
Bunu MSAA ayarını açıp kapatarak ve deneyerek çözebilirim değil mi?
Ki zaten ayarları yükselterek deneyip bunun çözüleceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…