CS:GO E-sporcular viewmodel_recoil'i 0 mı, 1 mi kullanıyor?

Gamer5

Attopat
E-sporcular bu ayarı 1 de mi yoksa 0 da mı kullanıyorlar bilen var mı? Geçen s1Mple'nin bir videosunu gördüm ve tararken silah sanki hiç kıpıldamıyor gibiydi ama emin değilim, eğer öyleyse bu ayar onda 0 olmalı o zaman doğru mu? Ama 0 olunca yalandan sarsılmıyor sonuçta mermiler yine gideceği yere gidiyor? E-sporcular bu ayarı neyde kullanıyorlar acaba?

Ama 0 olunca yalandan sarsılmıyor sonuçta mermiler yine gideceği yere gidiyor? E-sporcular bu ayarı neyde kullanıyorlar acaba?
Yalandan sarsılma diye bir şey yok, sadece silahınız daha az sarsılıyor fakat mermiler yine aynı gidiyor.
Çoğu E-Sporcunun ayarı farklı oluyor, genelde 0 kullanıyorlar diye biliyorum.

Yalandan sarsılma diye bir şey yok, sadece silahınız daha az sarsılıyor fakat mermiler yine aynı gidiyor.
Çoğu E-Sporcunun ayarı farklı oluyor, genelde 0 kullanıyorlar diye biliyorum.
Silahın sarsılması daha iyi değil mi? Öbür türlü silah sarsılmıyor ama mermi yine etrafa yayılıyor ama silah sabit durduğu için sen düz sıkmaya devam ediyorsun?

Olay şu, viewmodel_recoil 0 iken oyuncu kol modeli, recoil pattern'e ayak uydurur gibi sarsılmıyor ama silahın sekmesinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Sadece oyuncu kol modelinin dikkat dağıtmaması amaçlı kullanıyor kullanan kişiler. recoil 1'e alışıp oynayan da var çevremde. Yoksa silah daha az sekiyor diye bir şey yok, olay bu.

Teşekkürler hocam anladım. Sizin tercihiniz nedir acaba bu kodda?

Teşekkürler hocam anladım. Sizin tercihiniz nedir acaba bu kodda?

Şimdi 1 veya 0 değerinde oynamanın birbirlerine karşı hiçbir avantajı yok, mermi ikisinde de aynı gidiyor. Profesyonel oyuncuların 0 değerinde oynamasının sebebi silahların recoil pattern'lerini ezbere bilmeleri, bu nedenle 1 değerindeki sarsılmayı potansiyel dikkat dağıtıcı olarak görüp 0 değerinde oynuyorlar.

Bana kalırsa recoil kontrolünü iyi yapabiliyorsanız 1 değerinde oynamanıza gerek yok, 1 değeri daha çok oyuna yeni başlayanlara recoil konusunda birazcık yardımcı olmaktan başka bir işe yaramıyor. Ha en baştan beri 0 değerinde oynayıp da recoil kontrolü seviyenizi iyileştirirsiniz tabii, onda sorun yok.

Sonuç olarak 0 değerinde oynamak bence her türlü daha mantıklı.

Hocam ben 1'de oynuyordum ama bu mesajınızdan sonra şimdi CFG'de 1 yerine 0 yazacağım ve bir süre öyle oynayacağım. Profesyonellerin tercihi daha çok böyleyse onlara uymakta fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…