Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.144 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #11 Metin Eren Türkmen dedi: Virtus Pro önceki aşamadaki maçlarını bile ucu ucuna yendi bu aşamayı geçmelerinin imkanı yok. Team Vitality nerde Vitality'nin geçmeyeceğini mi düşünüyorsun? ZywOo apEX shox Virtus Pro yu tokat manyağı yapar yarın. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz
Metin Eren Türkmen dedi: Virtus Pro önceki aşamadaki maçlarını bile ucu ucuna yendi bu aşamayı geçmelerinin imkanı yok. Team Vitality nerde Vitality'nin geçmeyeceğini mi düşünüyorsun? ZywOo apEX shox Virtus Pro yu tokat manyağı yapar yarın. Genişletmek için tıkla... Göreceğiz
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #12 Matany dedi: Ben dediğim gibi G2 de kararsız kaldım. Veya Nip'i 3-0a koyup g2yide ekleyebilirim Genişletmek için tıkla... NiP 3-0 bence çok riskli olur hocam ben garanti geçeceklerini düşünüyorum ama 3-0 risk olur.
Matany dedi: Ben dediğim gibi G2 de kararsız kaldım. Veya Nip'i 3-0a koyup g2yide ekleyebilirim Genişletmek için tıkla... NiP 3-0 bence çok riskli olur hocam ben garanti geçeceklerini düşünüyorum ama 3-0 risk olur.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #13 Şu şekilde seçeceğim ben galiba:
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #14 Vio dedi: Cidden nip ve Vitality'in çıkacağını düşünüyor musun? Genişletmek için tıkla... NiP en kötü yarı final yapar bence.
Vio dedi: Cidden nip ve Vitality'in çıkacağını düşünüyor musun? Genişletmek için tıkla... NiP en kötü yarı final yapar bence.
D dwightp Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #15 kazanabilcek 4 takım var zaten navi en favori sonra nip sonra gambit sonrada vitality. Astralis playofflara çıkamıcak bile
kazanabilcek 4 takım var zaten navi en favori sonra nip sonra gambit sonrada vitality. Astralis playofflara çıkamıcak bile
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 29 Ekim 2021 #16
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.533 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #17 wanetage dedi: Şu şekilde seçeceğim ben galiba: Eki Görüntüle 1201864 Genişletmek için tıkla... Ence ve Heroic yerine FaZe ve Astralis koyup koymamakta çok kararsızım. Sizce mantıklı mı?
wanetage dedi: Şu şekilde seçeceğim ben galiba: Eki Görüntüle 1201864 Genişletmek için tıkla... Ence ve Heroic yerine FaZe ve Astralis koyup koymamakta çok kararsızım. Sizce mantıklı mı?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 29 Ekim 2021 #18 Vio dedi: 3-0 Cop. Flames ------------------------- 0-3 Evil G. ------------------------- NaVi Virtus.pro Heroic ENCE Faze Astralis Liquid Garanti pick. Genişletmek için tıkla... Sen bu PickEm ile Efsaneleri zor geçersin.
Vio dedi: 3-0 Cop. Flames ------------------------- 0-3 Evil G. ------------------------- NaVi Virtus.pro Heroic ENCE Faze Astralis Liquid Garanti pick. Genişletmek için tıkla... Sen bu PickEm ile Efsaneleri zor geçersin.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 29 Ekim 2021 #19 wanetage dedi: Ence ve Heroic yerine FaZe ve Astralis koyup koymamakta çok kararsızım. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ence yerine FaZe olabilir. Ama bence Heroic ve Astralis arasında pek fark yok gibi.
wanetage dedi: Ence ve Heroic yerine FaZe ve Astralis koyup koymamakta çok kararsızım. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ence yerine FaZe olabilir. Ama bence Heroic ve Astralis arasında pek fark yok gibi.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 29 Ekim 2021 #20 Metin Eren Türkmen dedi: Nip 3-0 bence çok riskli olur hocam ben garanti geçeceklerini düşünüyorum ama 3-0 risk olur. Genişletmek için tıkla... O zaman bu şekil bırakıyorum veya Astralis'i çıkarıp heroici koyabilirim G2 yerine.
Metin Eren Türkmen dedi: Nip 3-0 bence çok riskli olur hocam ben garanti geçeceklerini düşünüyorum ama 3-0 risk olur. Genişletmek için tıkla... O zaman bu şekil bırakıyorum veya Astralis'i çıkarıp heroici koyabilirim G2 yerine.