Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 31 Ekim 2021 #71 O kadar kapsül açtım 2 tane Ence holo 1 tane Astralis holo para yine her zamanki gibi çöp oldu.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 31 Ekim 2021 #72 Broken Fang kasaları artsa biz de satıp sağlam bir şeyler yapacağız da şimdilik 200-300 TL'lik yatırım yapabiliyoruz max
Broken Fang kasaları artsa biz de satıp sağlam bir şeyler yapacağız da şimdilik 200-300 TL'lik yatırım yapabiliyoruz max
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #73 naptınız aldınız mı diamond badge'i
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #74 tarkkb dedi: naptınız aldınız mı diamond badge'i Genişletmek için tıkla... Tahminler tuttu ama madalya daha yükselmedi.
tarkkb dedi: naptınız aldınız mı diamond badge'i Genişletmek için tıkla... Tahminler tuttu ama madalya daha yükselmedi.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Kasım 2021 #75 Güncelleme gelir birazdan oyuna, oyuncu imzaları gelecek jetonlar da pırlanta olur.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #76 Metin Eren Türkmen dedi: Güncelleme gelir birazdan oyuna, oyuncu imzaları gelecek jetonlar da pırlanta olur. Genişletmek için tıkla... Acaba gece 3 gibi mi yoksa daha farklı bir saatte mi gelir? Bir tahminin var mı hocam?
Metin Eren Türkmen dedi: Güncelleme gelir birazdan oyuna, oyuncu imzaları gelecek jetonlar da pırlanta olur. Genişletmek için tıkla... Acaba gece 3 gibi mi yoksa daha farklı bir saatte mi gelir? Bir tahminin var mı hocam?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #77 Navi seçen herkes kolayca aldı zaten diamondu. Gold daha az olacak sanırım
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Kasım 2021 #78 Hidro Dinamik dedi: Acaba gece 3 gibi mi yoksa daha farklı bir saatte mi gelir? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum da operasyon kasasının fiyatı daha ne kadar düşecek merak ediyorum aşırı karsız bir operasyon oldu.
Hidro Dinamik dedi: Acaba gece 3 gibi mi yoksa daha farklı bir saatte mi gelir? Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum da operasyon kasasının fiyatı daha ne kadar düşecek merak ediyorum aşırı karsız bir operasyon oldu.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 8 Kasım 2021 #79 Metin Eren Türkmen dedi: Hiç bilmiyorum da operasyon kasasının fiyatı daha ne kadar düşecek merak ediyorum aşırı karsız bir operasyon oldu. Genişletmek için tıkla... 3-4 TL'ye kadar düşüp operasyon sonuna doğru 6-7 TL'yi tekrar yakalar diye düşünüyorum.
Metin Eren Türkmen dedi: Hiç bilmiyorum da operasyon kasasının fiyatı daha ne kadar düşecek merak ediyorum aşırı karsız bir operasyon oldu. Genişletmek için tıkla... 3-4 TL'ye kadar düşüp operasyon sonuna doğru 6-7 TL'yi tekrar yakalar diye düşünüyorum.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Kasım 2021 #80 Hidro Dinamik dedi: 3-4 TL'ye kadar düşüp operasyon sonuna doğru 6-7 TL'yi tekrar yakalar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Operasyon sonu yükseleceğini sanmıyorum kırık diş kasalarının fiyatları yükselirdi öyle olsa.
Hidro Dinamik dedi: 3-4 TL'ye kadar düşüp operasyon sonuna doğru 6-7 TL'yi tekrar yakalar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Operasyon sonu yükseleceğini sanmıyorum kırık diş kasalarının fiyatları yükselirdi öyle olsa.