CS:GO eğilip Q ile silah değiştirilince otomatik ayağa kalkıyor

Sozana

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Bugün CS:GO'ya girdim, bir şey dikkatimi çekti; eğilip Q ile silah değiştirdiğimde otomatik olarak karakter ayağa kalkıyor. Yıllardır aynı ayarlarda oynarım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Hiçbir ayar değiştirmedim. CTRL'den elimi de çekmiyorum. Acaba bilmediğim güncelleme mi geldi? İnternette kısa bir araştırma yaptım bununla ilgili bir şey bulamadım. Nasıl düzeltirim dün yoktu böyle bir şey mesela. Dediğim gibi ayarlara girmedim bile bir şeyi mi bozdum desem. Düzeltmeyi bilen varsa çok hora geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ile alakasız olabilir ama aklıma şöyle bir şey geldi birden fazla tuşa basıldığında klavye CTRL tuşunu algılamayı bırakıyor olabilir mi?
Yüksek ihtimalle öyle aynısını yaşıyorum bazı oyunlarda.

Ben ETS 2 de yaşıyorum bu durumu. W ile gaza basarken bazı tuşları kullandığımda a basmadığı için virajı dönemiyorum

Katılıyorum bazen on parmakla klavyeye basmak gerekiyor basılmıyor

Yok denedim sıkıntı olmuyor. Zaten bir önceki güne kadar sıkıntı yoktu. Birden olmaya başladı ben de anlamadım. Ayarları falan kontrol ettim, tuş atamalarını sıfırladım tekrar denedim yok olmuyor. Birden çok tuş basmada sıkıntı yok. Hatta verdiğiniz linkte daha da fazla tuşa basma imkanı veriyor. Acaba güncelleme mi oldu dicem ancak böyle güncelleme de çok mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…