CS:GO eğlencesine kasa açma sitesi önerisi

omershn4

Kilopat
Arkadaşlarla kasa açmak istiyoruz şansımızı deneyeceğimiz önerdiğiniz bir site vs var mı? Yoksa direkt oyun içinden mi açalım kasaları? Ve tabii kasa olarak da öneriniz varsa açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarla kasa açmak istiyoruz şansımızı deneyeceğimiz önerdiğiniz bir site vs var mı? Yoksa direkt oyun içinden mi açalım kasaları? Ve tabii kasa olarak da öneriniz varsa açığım.

Oyun içinden açma kasa önerisi versem yatırım tavsiyesine giriyor o yüzden hellcase keydrop csgonet gibi siteleri kullanabilirsin YouTube'da bir sürü Türk YouTuber var birisinin promosyon kodunu kullanmayı da unutma.

Oyun içinden açma kasa önerisi versem yatırım tavsiyesine giriyor o yüzden hellcase keydrop csgonet gibi siteleri kullanabilirsin YouTube'da bir sürü Türk YouTuber var birisinin promosyon kodunu kullanmayı da unutma.
Ben kendim soruyorum zaten. Kimseye sen sebep oldun diye suçlama yapacak halim yok :D Hellcase gibi sitelere kendi hesabımla giriş yapmak zorunda mıyım peki? Daha önce hiç kullanmadım da.

Ben kendim soruyorum zaten. Kimseye sen sebep oldun diye suçlama yapacak halim yok :D hellcase gibi sitelere kendi hesabımla giriş yapmak zorunda mıyım peki? Daha önce hiç kullanmadım da.

Evet kendi hesabınla giriş yapmak zorundasın kafana hangi site/kasa esiyorsa kullanabilir/açabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı