Çözüldü CS:GO ekran alt tarafı gözükmeme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YunusEmre4006

Hectopat
Daha fazla  
Yeni CS:GO aldım ve ayarlardan Unlost TV'nin dediği görüntü ayarlarından ekran ayarını Normal 4:3'e getirdim. Ve oyunun aşağısı yani uygula kısmının tarafı gözükmüyor. (Oyunun alt tarafı diyebiliriz). Geri eski haline getirmeye çalışsam bile uygula kısmı görünmediği için eski haline getiremiyorum. Lütfen birileri yardım etsin. Çıldıracam çünkü.

Çözüm
Kardeş en son cfg dosyasınada giriyorum ancak dosyada video.txt isimli dosya yok. Kardeş lütfen buna bir çare bulalım, kaç gündür CS:GO oynayamıyorum bu hata yüzünden lütfen ya. Sadece yaptığım oyun düzgün dururken ayarlardan ekran ayarını "Normal 4:9" yapmamdı. Bu kadar büyük bir hata nasıl verebilir ki ya? Yardım ederseniz cidden çok mutlu olucam, lütfen..

Kardeş şans eseri buldum sonunda bee Acaba ne yapsam diye bekliyordum, aklıma CS:GO'nun özelliklerine girme geldi. Özelliklerinde 860×640 mı ne öyle aç tiki vardı işaretledim ekran düzeldi, eski haline getirdim. Yine de sağ ol, adamsın kardeş
"C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg" bu dizine girin. Ardından "video.txt" isimli dosyaya girin ve çözünürlüğü monitörünüze göre değiştirin:

"setting.defaultres""1920"
"setting.defaultresheight""1080"

Olmazsa oyunu pencereli modda açmak için:

"setting.fullscreen""1" olan değeri 0 yapın.

Kardeş en son cfg dosyasınada giriyorum ancak dosyada video.txt isimli dosya yok. Kardeş lütfen buna bir çare bulalım, kaç gündür CS:GO oynayamıyorum bu hata yüzünden lütfen ya. Sadece yaptığım oyun düzgün dururken ayarlardan ekran ayarını "Normal 4:9" yapmamdı. Bu kadar büyük bir hata nasıl verebilir ki ya? Yardım ederseniz cidden çok mutlu olucam, lütfen..

Kardeş şans eseri buldum sonunda bee Acaba ne yapsam diye bekliyordum, aklıma CS:GO'nun özelliklerine girme geldi. Özelliklerinde 860×640 mı ne öyle aç tiki vardı işaretledim ekran düzeldi, eski haline getirdim. Yine de sağ ol, adamsın kardeş

Çözüm
Ya nasıl yaptın lütfen söyler misin?

pc ayarlarından ekran çözünürlüğünü değiştire tıklayın sonra ordan çözünürlüğü farklı farklı deneyin en az birisinde ekranınız küçüldüğü için uygula butonu gözükecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…