Çözüldü CS:GO ekran bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
FPS yükselecek mi acaba diye görüntü ayarlarıyla oynadım biraz keşke oynamasaydım oyun tam olarak ekrana sığmadı ve aşağıdan taştı, başlat butonunu ve oyundan çıkma butonuna basamıyorum görev çubuğunun arkasında kalıyor, oyunu yukarı çekemiyorum geri geliyor ayarlardan eski haline getirmeye çalıştım ama uygula tuşu aşağıda kaldığı için basamadım, bende Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kaldım. Oyunu eski haline nasıl çevirebilirim?

Ekran Görüntüsü (419).png
resim_2021-12-12_204434.png

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS yükselecek mi acaba diye görüntü ayarlarıyla oynadım biraz keşke oynamasaydım oyun tam olarak ekrana sığmadı ve aşağıdan taştı, başlat butonunu ve oyundan çıkma butonuna basamıyorum görev çubuğunun arkasında kalıyor, oyunu yukarı çekemiyorum geri geliyor ayarlardan eski haline getirmeye çalıştım ama uygula tuşu aşağıda kaldığı için basamadım, bende Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kaldım. Oyunu eski haline nasıl çevirebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izle
Sorunu çözersin.
Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-11-11-54-58.png
    Screenshot_2021-12-11-11-54-58.png
    105,8 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı