CS:GO ekran donuyor

Merhaba, CS oynarken bazen ekran donuyor. Hiç geri gelmiyor. En son Short'a bakıyorsam ekranım öyle gözüküyor. Kulaklıktan karşı takımın, benim takımımın sıkma sesleri geliyor. Benim ateş etme sesim geliyor kulaklığıma ama ekran aynı. Mirage'de, Cache'de yaşıyorum bu sorunu. Dust 2'de hiç yaşamadım.

Sisteminiz ve oyun dosyalarınızı doğrular mısınız?

Steam aç>> CS:GO özellikler >> yerel dosyalar>> oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Eğer donanımsal sorununuz yok olduğunu düşünüyorsanız bunu deneyin.

Steam aç>> CS:GO özellikler >> yerel dosyalar>> oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
Eğer donanımsal sorununuz yok olduğunu düşünüyorsanız bunu deneyin.
Tamam, sizce böyle bir PC'de 60 FPS almak normal mi ? Arkadaşımın benzer bilgisayarı var ama 200 alıyor. Fight esnasında onunki 60'a düşüyor. Benim ki ise 60'dan 30'a düşüyor. Normal mi bu ?

Tamam, sizce böyle bir PC'de 60 FPS almak normal mi? Arkadaşımın benzer bilgisayarı var ama 200 alıyor. Fight esnasında onunki 60'a düşüyor. Benim ki ise 60'dan 30'a düşüyor. Normal mi bu?

Benzer dediğiniz illa bir fark varsa önemli ise fark yapabilir. Sisteminizin driverları güncel ve performans ayarları tamamen yapılmış mıdır?

Benzer dediğiniz illa bir fark varsa önemli ise fark yapabilir. Sisteminizin driverları güncel ve performans ayarları tamamen yapılmış mıdır?
1 hafta önce format attım. Windows 10 Update her şeyi kendi yaptı. Ben sadece ekran kartı driverini indirdim.
İ5 3. Nesil
8 GB Ram
AMD RX 550

1 hafta önce format attım. Windows 10 Update her şeyi kendi yaptı. Ben sadece ekran kartı driverini indirdim.

i5 3. nesil.
8 GB RAM.
AMD RX 550.

Cihazınızın ekran kartı driver üzerinden performansını ve pil gücü ayarlarından her şeyi en üst performans yapın.

i5 3. nesil.
8 GB RAM.
AMD RX 550.

Aradaki farkın olması çok normal sizinki APU ekran kartı muhtemelen sıcaklık değerleri üstünüde fark vardır. Eğer 2X 550 4 GB ekran kartı ise performans farkı olması normal üstüne 2 GB RAM farkı var. İşlemci türü hakkında bir şey yazmadığınız için bir şey diyemicem.

Cihazınızın ekran kartı driver üzerinden performansını ve pil gücü ayarlarından her şeyi en üst performans yapın.
Her şey en iyi performans da. Neden böyle oluyor acaba. İkinci attığım donanımlar arkadaşımın. 350 W Güç kaynağım var. Bununla alakalı olabilir mi ?
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX Radeon RX570 OC 8 GB GDDR5 256 Bit ekran kartı.

İşlemci: Intel i5 3350

Anakart: ASUS P8B75-M/CM6340/DP motherboard B75 LGA 1155 uat

RAM: Adata 8 GB 2RX8 DDR3 PC3-12800U MI64C1D1629Z1 desktop RAM Memory. x.P.emory.
Ayrıntılı şekli budur.

Arkadaşınız sistemi sizin sisteminizden bayağı güçlü bir ekran kartına sahip. Ayrıca işlemcisi 6 m önbelleğe sahip ve GHz farkı fazla sizden yüksek FPS alması anormal bir durum değil normal bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…