E eyupasaf_0 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2022
CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz?
Master Caution Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 eyupasaf_0 dedi: CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi ne? Windows'un kendi oyun modunu kullanabilirsin.
eyupasaf_0 dedi: CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi ne? Windows'un kendi oyun modunu kullanabilirsin.
g4rymckinn0n Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #3 nvidia kartlar için shadowplay modu var çok kaliteli kayıtlar alıyor. windows için xbox game bar da idare eder genel olarak farklı özellikler arıyorsan ekran kaydedici listelerine göz atmalısın. OBS de güzel özellikli bir program. Video edit için tabii ki premiere pro.
nvidia kartlar için shadowplay modu var çok kaliteli kayıtlar alıyor. windows için xbox game bar da idare eder genel olarak farklı özellikler arıyorsan ekran kaydedici listelerine göz atmalısın. OBS de güzel özellikli bir program. Video edit için tabii ki premiere pro.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #4 eyupasaf_0 dedi: CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu dışı olarak: Eğer rekabetçide attıysan maç geçmişinden bakabilirsin.
eyupasaf_0 dedi: CS:GO'da çok güzel ace attım ama kayıtta değildim. PC'yi yeni aldım. Kayıt veya video kırpma için program önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Konu dışı olarak: Eğer rekabetçide attıysan maç geçmişinden bakabilirsin.