Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2016 #1 CS:GO ve CoD MW3 oyunlarını tam ekran oynamaya çalıştığımda aşağıdaki sorunla karşılaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2, Half-Life, Sven's Co-op denendi sıkıntı yok. (Ek bilgi olarak: M4 Aqua ile çektim. Görüntü kalitesinin düşük olma sebebi yüklerken sıkıntı olmasın diye HD çözünürlükte çektim ve ışıkta pek müsait değil kalite için)
CS:GO ve CoD MW3 oyunlarını tam ekran oynamaya çalıştığımda aşağıdaki sorunla karşılaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ETS 2, Half-Life, Sven's Co-op denendi sıkıntı yok. (Ek bilgi olarak: M4 Aqua ile çektim. Görüntü kalitesinin düşük olma sebebi yüklerken sıkıntı olmasın diye HD çözünürlükte çektim ve ışıkta pek müsait değil kalite için)