M muvahhidzade Femtopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5 12 Temmuz 2020 #1 CS:GO ekranına girdiğim zaman aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi sağda mavi bir çember çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlara ve forumlara baktım hiç göremedim. Ne olduğunu bilmiyorum, nasıl devre dışı bırakılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2020
CS:GO ekranına girdiğim zaman aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi sağda mavi bir çember çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Ayarlara ve forumlara baktım hiç göremedim. Ne olduğunu bilmiyorum, nasıl devre dışı bırakılabilir?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 12 Temmuz 2020 #2 Görev yöneticisi > ayrıntılar içinden RAM göstergesi en yukarda iken görsel paylaş. Artı 0 Eksi
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2020 #3 İlk defa böyle bir şey görüyorum. CS:GO başlatma seçeneklerine -nojoy yazıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi