Çözüldü CS:GO ekranın yanlarında siyah şerit var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası'nda görüntü kısmından ölçeklendirmeyi tam ekran olarak ayarlayın.

Laptop kullanıyorsanız ve cihazda mux switch yok ise Intel Grafikleri Kontrol Merkezi üzerinden, yine ekran kısmından ölçeklendirmeyi tam ekran yapın. Intel Grafikleri Kontrol Merkezi Microsoft Store'da var.

Ekran kartınız NVIDIA ise NVIDIA Denetim Masası daha sonrasında masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmından aşağıdaki kısmı tam ekran seçmeniz gerekli.

Ekranın oranına uygun çözünürlükler seçmen gerekli.

1024x768 oynamaya karar verdim. Ama yanlar siyah oldu. Yardımcı olur musunuz?

Nvidia ise şu ayarı açmayı dener misin? AMD ise bir bakmam lazım Mux Switch kapatıp.

1694721195758.png

Nvidia ama öyle bir ayar yok.
Cihaz dizüstü ve mux switch yok sanırım. O zaman işlemci Intel ise Intel Grafikleri Kontrol Merkezi isimli uygulamadan ayarlayacaksınız. Microsoft Store'dan erişebilirsiniz. Ekran kısmından ölçeklendirmeyi tam ekran yapın.

Cihaz dizüstü ve mux switch yok sanırım. O zaman işlemci Intel ise Intel Grafikleri Kontrol Merkezi isimli uygulamadan ayarlayacaksınız. Microsoft Store'dan erişebilirsiniz. Ekran kısmından ölçeklendirmeyi tam ekran yapın.
Intel grafik kontrol merkezinde ne yazık ki bu ayar yok. Önceki laptopumda aynı sorun bende de vardı ekranın tamamına yaymıyordu 4:3 gibi oranları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı