YağızThmz Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Oyuna giriş yaptığımda görseldeki gibi bir ekranla karşılaşıyorum, Denetim Masası'ndan Steam'i kapattığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (86).png 553,9 KB · Görüntüleme: 68
Oyuna giriş yaptığımda görseldeki gibi bir ekranla karşılaşıyorum, Denetim Masası'ndan Steam'i kapattığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatabilirim?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.028 Çözümler 11 6 Temmuz 2023 #2 YağızThmz dedi: Oyuna giriş yaptığımda görseldeki gibi bir ekranla karşılaşıyorum, Denetim Masası'ndan Steam'i kapattığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'den çıkış yap tekrar gir, yeni arayüz bugu bu.
YağızThmz dedi: Oyuna giriş yaptığımda görseldeki gibi bir ekranla karşılaşıyorum, Denetim Masası'ndan Steam'i kapattığımda tekrar açılıyor. Nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'den çıkış yap tekrar gir, yeni arayüz bugu bu.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 6 Temmuz 2023 #3 Shift + Tab üzerinden tarayıcıyı sabitledin mi?
YağızThmz Femtopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 oldu teşekkürler bu kadar kolay mıymış