CS:GO eksiklerim nelerdir?

Rafa_2552

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz uzun ama özellikle Mirage kısmına bakın. Oyunda kötüyüm ve eksikliklerimi anlamada zorluk çekiyorum. Eksiklerimi siz söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aimin yerlerde geziyor.

En basitinden shift basmayı çoğu yerde unutuyorsunuz.

Zırh almadan silah çekme. Haritayı iyice öğrenmeden rekabetçi oynama. Haritayı iyice öğrenmenin içine Smoke&Flash yerleri, hangi noktadan nereyi Peek'lemen gerek bunları iyice öğren. Bunun için iyi oyuncuların videolarını vb. izleyebilirsin. Sprey yapmayı öğren. Basit bir mekaniği var. 30 dakikada hiç yoktan sprey yapmayı öğrenebilirsin. 4:3 çözünürlükte oynamayı dene. Düşmanlar daha büyük gözükecek, ancak görüş alanın biraz kısıtlanır. AK-47 ve Awp gibi silahları oynayamıyorsan alma. P90, Auto Sniper, FAMAS gibi alternatiflere yönel. Atölyeden "Aimbotz" Map'ine girip 15-20 dk maç önceleri ısınma yap. Uzaktan sprey yapmak daha zor olacaktır. Uzaktaki düşmanlara teker teker 2-3 mermide öldürmek başlangıç için daha iyi olacaktır. Aynı zamanda Shift ile yürümeyi alışkanlık haline getir. Bu sayede hem düşmanların geldiğini duyarsın, hem de onlar seni duymaz. Ayrıca Random takımla girmek yerine Unlost'un veya bir yayıncının Discord sunucusuna girip oradan Türk takım arkadaşlarıyla 5 kişi girersen rank atlaman daha kolay olur.

2. rauntta arkadaşını vurduğun sahneden sonra izleme ihtiyacı duymadım.

2. rauntta arkadaşını vurduğun sahneden sonra izleme ihtiyacı duymadım.

Yanlışlıkla vurdum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada düzelttim biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…