glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.362 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Ağustos 2021 #1 Selam. CS:GO'da silah tutarken elim titriyor ve bu benim dikkatimi dağıtıyor. Kısaca elimin titrememesi için bir kod istiyorum. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Selam. CS:GO'da silah tutarken elim titriyor ve bu benim dikkatimi dağıtıyor. Kısaca elimin titrememesi için bir kod istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2021 #2 Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz.
Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 Aga karakterin mi eli titriyor yoksa senin mi? Tam anlayamadım.
Projunior Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 218 2 Ağustos 2021 #4 cagancandas dedi: Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... gerçekte değil oyunda
cagancandas dedi: Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... gerçekte değil oyunda
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Ağustos 2021 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacak olan haritanın dakikasından başlayacak şekilde linki paylaştım. Viewmodel movement kısmındaki ''lowest'' kısmına 1 kere ateş etmeniz yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacak olan haritanın dakikasından başlayacak şekilde linki paylaştım. Viewmodel movement kısmındaki ''lowest'' kısmına 1 kere ateş etmeniz yeterli.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.362 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Ağustos 2021 #6 Oyundaki elim titriyor tabii ki.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ağustos 2021 #7 cl_bobamt_lat 0 cl_bob_lower_amt 0 cl_bobamt_vert 0
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 2 Ağustos 2021 #8 cagancandas dedi: Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gwynbleidd11 dedi: Aga karakterin mi eli titriyor yoksa senin mi? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ''kod istiyorum'' yazmış. Herhalde gerçek elin titremesini çözmek için kod istemeyecek
cagancandas dedi: Oyundaki karakterin mi eli titriyor yoksa gerçek hayatta mı eliniz titriyor? Eğer gerçek hayatta ise hassasiyeti düşürerek fareyi yavaşlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gwynbleidd11 dedi: Aga karakterin mi eli titriyor yoksa senin mi? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ''kod istiyorum'' yazmış. Herhalde gerçek elin titremesini çözmek için kod istemeyecek
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 2 Ağustos 2021 #9 Konuya ilk girince ben ; cl_right_hand_titreşim 0
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 2 Ağustos 2021 #10 ''cl_bobamt_lat 0, cl_bob_lower_amt 0, cl_bobamt_vert 0.'' Bu komutlar işini görür.