Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 28 Şubat 2020 #11 İlla ki alacağım diyorsan dostum eldiven bence al.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 28 Şubat 2020 #12 Batwo dedi: İlla ki alacağım diyorsan dostum eldiven bence al. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir cümle? xD Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın. Son düzenleme: 28 Şubat 2020
Batwo dedi: İlla ki alacağım diyorsan dostum eldiven bence al. Genişletmek için tıkla... O nasıl bir cümle? xD Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 28 Şubat 2020 #13 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: O nasıl bir cümle? xD Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın. Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın. Genişletmek için tıkla... Otomatik düzeltme yanlış yazmış kardeşim paramı savuracağım diyorsan eldiven al diyorum bende. Saçma sapan birsey yazmıyorum.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: O nasıl bir cümle? xD Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın. Arkadaşlar düzgün bir soru sordum bazıları saçma cevaplar veriyor. Lütfen böyle yapmayın. Genişletmek için tıkla... Otomatik düzeltme yanlış yazmış kardeşim paramı savuracağım diyorsan eldiven al diyorum bende. Saçma sapan birsey yazmıyorum.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 28 Şubat 2020 #14 Batwo dedi: Otomatik düzeltme yanlış yazmış kardeşim paramı savuracağım diyorsan eldiven al diyorum bende. Saçma sapan birsey yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana demedim 2. cümleyi. Yanlış anlamışsın. Sayfaya bakarsan birkaç kişi dalga geçiyor onları kast ettim.
Batwo dedi: Otomatik düzeltme yanlış yazmış kardeşim paramı savuracağım diyorsan eldiven al diyorum bende. Saçma sapan birsey yazmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sana demedim 2. cümleyi. Yanlış anlamışsın. Sayfaya bakarsan birkaç kişi dalga geçiyor onları kast ettim.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #15 Tavsiyem eldiven almanız. Eliniz farklı duracağından değişiklik olur.