Z zaksima Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Merhablar CS:GO'da kasa açtım ve eldiven çıktı, ama satamıyorum. 2 hafta bekleme süresi veriyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Merhablar CS:GO'da kasa açtım ve eldiven çıktı, ama satamıyorum. 2 hafta bekleme süresi veriyor. Sebebi nedir?
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.393 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2020 #2 zaksima dedi: Merhablar CS:GO'da kasa açtım ve eldiven çıktı, ama satamıyorum. 2 hafta bekleme süresi veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir eşya geldiği için güvenlik sebebiyle 14 gün satılmaz takaslanamaz.
zaksima dedi: Merhablar CS:GO'da kasa açtım ve eldiven çıktı, ama satamıyorum. 2 hafta bekleme süresi veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir eşya geldiği için güvenlik sebebiyle 14 gün satılmaz takaslanamaz.
thecrowly34 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 290 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Aralık 2020 #3 Büyük şans tebrik ederim Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 3 Aralık 2020 #4 Hem güvenlik açısından hem de 5TL üzeri satışlarda ek onay istiyor.
Z zaksima Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #5 thecrowly34 dedi: Büyük şanş tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burstappenn dedi: Hem güvenlik açısından hem de 5TL üzeri satışlarda ek onay istiyor. Genişletmek için tıkla... Steam Guardla mı alakalı? Merthella dedi: Yeni bir eşya geldiği için güvenlik sebebiyle 14 gün satılmaz takaslanamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır takaslama değil pazarda satamıyorum. Son düzenleme: 3 Aralık 2020
thecrowly34 dedi: Büyük şanş tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim burstappenn dedi: Hem güvenlik açısından hem de 5TL üzeri satışlarda ek onay istiyor. Genişletmek için tıkla... Steam Guardla mı alakalı? Merthella dedi: Yeni bir eşya geldiği için güvenlik sebebiyle 14 gün satılmaz takaslanamaz. Genişletmek için tıkla... Hayır takaslama değil pazarda satamıyorum.