wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.542 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #21 Ozi32 dedi: Ya birde cahilliğimi maruz görün ama ; ben bu eldiveni kullansam bir kaç kere biraz hevesimi alsam float değeri artar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki, öyle bir şey yok. Aynı kalır float değeri. Eskime gibi bir durum olmaz.
Ozi32 dedi: Ya birde cahilliğimi maruz görün ama ; ben bu eldiveni kullansam bir kaç kere biraz hevesimi alsam float değeri artar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki, öyle bir şey yok. Aynı kalır float değeri. Eskime gibi bir durum olmaz.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 9 Nisan 2021 #22 Ozi32 dedi: Ya bir de cahilliğimi maruz görün ama; ben bu eldiveni kullansam birkaç kere biraz hevesimi alsam float değeri artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten takas banı bitene kadar Rus'lara hava atın. Salyaları aksın azıcık.
Ozi32 dedi: Ya bir de cahilliğimi maruz görün ama; ben bu eldiveni kullansam birkaç kere biraz hevesimi alsam float değeri artar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten takas banı bitene kadar Rus'lara hava atın. Salyaları aksın azıcık.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #23 Pahalı eşyalarınız olunca karşıya da öyle insanlar geliyor deneyimlenmiştir birden fazla.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 9 Nisan 2021 #24 oduncu_yılmaz dedi: Pahalı eşyalarınız olunca karşıya da öyle insanlar geliyor deneyimlenmiştir birden fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam sanmıyorum. Benim sadece madalyalarım var karşıdaki adamın 1 kelebeği 1 bayoneti var. Güven faktörüne bağlı.
oduncu_yılmaz dedi: Pahalı eşyalarınız olunca karşıya da öyle insanlar geliyor deneyimlenmiştir birden fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam sanmıyorum. Benim sadece madalyalarım var karşıdaki adamın 1 kelebeği 1 bayoneti var. Güven faktörüne bağlı.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #25 hellaboutthat dedi: Hocam sanmıyorum. Benim sadece madalyalarım var karşıdaki adamın 1 kelebeği 1 bayoneti var. Güven faktörüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Hepsi birbiriyle ilişkili, ama skinler daha ağır basıyor.
hellaboutthat dedi: Hocam sanmıyorum. Benim sadece madalyalarım var karşıdaki adamın 1 kelebeği 1 bayoneti var. Güven faktörüne bağlı. Genişletmek için tıkla... Hepsi birbiriyle ilişkili, ama skinler daha ağır basıyor.