Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 14 Mart 2021 #11 feahleinda_ dedi: Çok fazla düşmemiştir büyük ihtimalde. Skorlar yakın ve takım lideri sizsiniz. Hatta benim böyle bir maçta rank bile atladığım oldu. Genişletmek için tıkla... Win ve Beraberlikte rank atlayabilirsiniz ama lose alınca rank atlayamazsınız.
feahleinda_ dedi: Çok fazla düşmemiştir büyük ihtimalde. Skorlar yakın ve takım lideri sizsiniz. Hatta benim böyle bir maçta rank bile atladığım oldu. Genişletmek için tıkla... Win ve Beraberlikte rank atlayabilirsiniz ama lose alınca rank atlayamazsınız.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 14 Mart 2021 #12 Yszuf dedi: Win ve Beraberlikte rank atlayabilirsiniz ama lose alınca rank atlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman 15-15 olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Yszuf dedi: Win ve Beraberlikte rank atlayabilirsiniz ama lose alınca rank atlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... O zaman 15-15 olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 14 Mart 2021 #13 feahleinda_ dedi: O zaman 15-15 olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun.
feahleinda_ dedi: O zaman 15-15 olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Canınız sağolsun.
Her0 Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #14 Atilla1 dedi: Takım için unlostun discord sunucusuna katılmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Unlostun dc sunucularında faceit takımları da mevcut mu hocam? Bide link paylaşsanız sevinirim
Atilla1 dedi: Takım için unlostun discord sunucusuna katılmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Unlostun dc sunucularında faceit takımları da mevcut mu hocam? Bide link paylaşsanız sevinirim
A Atilla1 Centipat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 258 Çözümler 1 15 Mart 2021 #15 Her0 dedi: Unlostun dc sunucularında faceit takımları da mevcut mu hocam? Bide link paylaşsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Evet. Mevcut ama sürekli aktif olan var mı bilmiyorum. Sohbet kısmına rankını ve yaşını söyleyip oda aradığını söylüyorsun oda varsa çağırıyorlar. Join the UNLOSTV Ailesi Discord Server!
Her0 dedi: Unlostun dc sunucularında faceit takımları da mevcut mu hocam? Bide link paylaşsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Evet. Mevcut ama sürekli aktif olan var mı bilmiyorum. Sohbet kısmına rankını ve yaşını söyleyip oda aradığını söylüyorsun oda varsa çağırıyorlar. Join the UNLOSTV Ailesi Discord Server!
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 15 Mart 2021 #16 Unlost'un discord sunucusundaki oyuncular bana biraz değişik geliyor.