monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #1 CS:GO Empire sitesine girerken blocked vs. yazıyor. VPN değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Çözümü nedir?
CS:GO Empire sitesine girerken blocked vs. yazıyor. VPN değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Çözümü nedir?
Yunus Abi Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 188 18 Kasım 2021 #2 Sana özel bir şey değil aga bende de bağlantı yok diyor. Site de var bir sıkıntı.
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 18 Kasım 2021 #3 Yunus Abi dedi: Sana özel bir şey değil aga bende de bağlantı yok diyor. Site de var bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hayır siteye zaten VPN'siz giremiyorsunuz. Blocked from site falan yazıyor bende hesaba girdikten sonra.
Yunus Abi dedi: Sana özel bir şey değil aga bende de bağlantı yok diyor. Site de var bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Hayır siteye zaten VPN'siz giremiyorsunuz. Blocked from site falan yazıyor bende hesaba girdikten sonra.
Yunus Abi Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 188 18 Kasım 2021 #4 monthean dedi: Hayır siteye zaten VPN'siz giremiyorsunuz. Blocked from site falan yazıyor bende hesaba girdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Tamam aga VPN ile oluyor sana geçmiş olsun nedenini bilmiyorum. Büyük ihtimalle hesabına ban gelmiştir aga fark etmeden yaptığın bir şeyden ötürü.
monthean dedi: Hayır siteye zaten VPN'siz giremiyorsunuz. Blocked from site falan yazıyor bende hesaba girdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Tamam aga VPN ile oluyor sana geçmiş olsun nedenini bilmiyorum. Büyük ihtimalle hesabına ban gelmiştir aga fark etmeden yaptığın bir şeyden ötürü.