CS:GO en iyi başlangıç kodu

Beytullah_0046

Hectopat
Daha fazla  
Bana en iyi FPS veren başlangıç kodunu atar mısınız uzun olsun. Ayrıca varsa en iyi Config dosyasını da atabilir misiniz FPS düşükte ondan.

Tamam onu kullanırım o cepte.

Yok mu şöyle FPS arttıracak kod.
Yok. İnternette dolanan kodları neredeyse hiçbiri FPS arttırmıyor. Hatta geçenlerde yabancı bir adam bu kodları kullanıp FPS testi yapmıştı ve adamın FPS'i daha düşük gelmişti. Oyun içi Steam arayüzünü kapatabilirsin.

Benim kullandığım kodlar bunlar hz ve çekirdekleri kendi sisteminize göre yazın.
-novid -high -threads 8 -refresh 165 +cl_forcepreload +mat_queue_mode 2 +mat_disable_fancy_blending 1 -nojoy -freq 165 +r_dynamic 0 +r_eyegloss 0 +r_eyemove 0 +r_eyesize 0 +mat_diasble_fancy_blending 1 +mat_specular 0

Teşekürler sonradan yardım etmeye çalışanlara ama ben sonradan biraz uğraşarak buldum.
Şuanki kullandığım kod ama çözünürlüğü sonradan ayarlardım.
-novid -tickrate 128 -high -threads 4 +fps_max 0 +cl_interp 0 +cl_inaterp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq 75 -refresh 75 +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy -noubershader +auto exec -d3d9ex -w 1366 -h 768

Yok. İnternette dolanan kodları neredeyse hiçbiri FPS arttırmıyor. Hatta geçenlerde yabancı bir adam bu kodları kullanıp FPS testi yapmıştı ve adamın FPS'i daha düşük gelmişti. Oyun içi Steam arayüzünü kapatabilirsin.
Kapalı ve ben yinede kullanıyorum işte kodları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı