CS:GO en iyi başlatma seçenkleri

SytxPng

Hectopat
Selam. Arkadaşlar ben 2018 gibi bilgisayarım çok kötüyken internette gördüğüm her kodu yapıştırıyordum. Şu an bilgisayarım iyi ve tekrar CS oynayacağım için biraz araştırdım bir şeyler yazdım fakat emin olamadım çalıştığından. Sizin önereceğiniz düzelteceğiniz bir şey var mı?

-freq 165 -novid -high -tickrate 128 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -allow_third_party_software

165 Hz monitöre sahip değilseniz baştakini yazmanıza gerek yok arkadaşlar kaç hz ise onu yazın oraya

-nojoy -threads (işlemci çekirdek sayısı) Ekleyebilirsin. Ve Eğer monitörün 165 Hz Değil ise -freq 165 yazma bir faydası dokunmaz.

Kendim böyle kullanıyorum. FPS olarak değil genel olarak konfor adına olan şeyler var burda.
-novid -freq 165 -nojoy -console -tickrate 128 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -exec autoexec

+mat_specular komutu hakkında bir bilgim yok fakat, +mat_disable_fancy_blending komutu 3 yıl önce oyundan kaldırıldı.

+cl_interp_ratio 1 -nojoy –threads (çekirdek sayısı) +mat_queue_mode 2

Bunlar da eklenilebilir.

-novid -console -high +fps_max 0 -nojoy +snd_mixahead 0.05 +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode -1 -softparticlesdefaultoff -softparticlesdefaultoff -noubershader -thread 12(işlemcinize göre değişir). Benim başlatma seçenekleri bunlar. Uzun zamandır bunu kullanıyorum. İçinde zamanında işe yarayıp şu an işe yaramayan kodlar vardır belki.

Kendim böyle kullanıyorum. FPS olarak değil genel olarak konfor adına olan şeyler var burda.
-novid -freq 165 -nojoy -console -tickrate 128 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -exec autoexec
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms nedir hocam?

165 Hz monitöre sahip değilseniz baştakini yazmanıza gerek yok arkadaşlar kaç hz ise onu yazın oraya
165 hz.

-nojoy -threads (işlemci çekirdek sayısı) Ekleyebilirsin. Ve Eğer monitörün 165 Hz Değil ise -freq 165 yazma bir faydası dokunmaz.

Bunlar da eklenilebilir.
Çekirdek sayıma nerden bakabilirim hocam?

Bunlar da eklenilebilir.
+cl_interp_ratio 1 +mat_queue_mode 2 bunlar nedir hocam?

+mat_specular komutu hakkında bir bilgim yok fakat, +mat_disable_fancy_blending komutu 3 yıl önce oyundan kaldırıldı.
Kaldırdım ikisinide hocam teşekkürler.

-Noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms nedir hocam?

165 Hz.

Çekirdek sayıma nereden bakabilirim hocam?

+Cl_interp_ratio 1 +mat_queue_mode 2 bunlar nedir hocam?

Kaldırdım ikisini de hocam teşekkürler.

Çekirdek sayısına görev yöneticisi>CPU>çekirdekler sekmesinden görebilirsiniz.

+cl_interp_ratio 1; en hızlı sunucuya erişmenizi, mermilerinizin gecikmesiz gitmesini sağlar.

+mat_queue_mode 2; işlemcinizin oyunda daha etkili hale gelmesini sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…