Shinda Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 CS:GO'da kapsülerde indirim var biliyorsunuzdur zaten ama ben hangi kapsülü açmak daha az kayıp verdirir bunu merak ediyorum açması en mantıklı kapsül hangisidir?
CS:GO'da kapsülerde indirim var biliyorsunuzdur zaten ama ben hangi kapsülü açmak daha az kayıp verdirir bunu merak ediyorum açması en mantıklı kapsül hangisidir?
han3535 Centipat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Yer Tokyo & Shibuya 3 Temmuz 2023 #2 Lütfen bu tarz konu için bu adamı takip edin. SierbaCS YouTube
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 csroi.com 'den görebilirsin. "Paris 2023 Challengers Sticker Capsule" olarak gözüküyor en iyisi. 9.19% profit ile.
csroi.com 'den görebilirsin. "Paris 2023 Challengers Sticker Capsule" olarak gözüküyor en iyisi. 9.19% profit ile.
Shinda Centipat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 43 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 Teşekkürler hocam
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #5 han3535 dedi: Lütfen bu tarz konu için bu adamı takip edin. SierbaCS YouTube Genişletmek için tıkla... Sierba ne anlar yatırımdan gitsin ticaretini yapsın. Üstteki arkadaşın attığı gibi en mantıklısı Challengers hocam şu an, roi değeri diğerlerine nazaran daha yüksek. YouTube'da levia kanalını takip edebilirsiniz hocam, yatırma dair sorunuz varsa videoları mevcut.
han3535 dedi: Lütfen bu tarz konu için bu adamı takip edin. SierbaCS YouTube Genişletmek için tıkla... Sierba ne anlar yatırımdan gitsin ticaretini yapsın. Üstteki arkadaşın attığı gibi en mantıklısı Challengers hocam şu an, roi değeri diğerlerine nazaran daha yüksek. YouTube'da levia kanalını takip edebilirsiniz hocam, yatırma dair sorunuz varsa videoları mevcut.